aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.396
- Πόντοι
- 11.956
Η τα πρώτα...10 ποστ στις 1000 σελίδες να γίνει και αυτό που θες με 10 άντρες
Την θες ρε η να τη δώσω αλλού;;;Πανάθεμα σε τρελέαυτοκτονησα σου μιλαει ο αυτοματος τηλεφωνητης
το προφιλ που στελνετε μυνημα δεν υπαρχει.... καλεστε ξανα το 2026Θέλω και καφέ κανόνισε
δωσαμε δωσαμε ξεπουλησε το μαγαζιΤην θες ρε η να τη δώσω αλλού;;;Πανάθεμα σε τρελέ
ναι ναι ναι ....δεν το θελει, δωστην σε αλλονΤην θες ρε η να τη δώσω αλλού;;;Πανάθεμα σε τρελέ
Όποιος αρνηθεί πιπα από εσένα πρέπει να καεί στην κόλαση!Την θες ρε η να τη δώσω αλλού;;;Πανάθεμα σε τρελέ
Ξέρει αυτός, θα τον πλακώσω άμα έρθει χαχαχαχαχα !!!!Όποιος αρνηθεί πιπα από εσένα πρέπει να καεί στην κόλαση!
Μωρέ καί νά αυτοκτωνήσεις πάλι θά σού τό φάει αυτή ή λυσσάρα το λουκάνικο!!!....Είναι νά μήν δει λουκάνικο αμέσως νά τό φάει....δεν υπαρχει περιπτωση βαλε τωρα δελτιο στον αλφα δειχνει εναν που πηδαει και αυτοκτονει απο το ισογειο
Καλά, με το ανακοντα θα το έχεις ένα προβληματάκι,αλλά δεν σε φοβάμαι!Ξέρεις αυτός, θα τον πλακώσω άμα έρθει χαχαχαχαχα !!!!
σοβαρα τωρα να απαντησω τοσα χρονια εδω μεσα δεν εχω παρει ποτε μερος σε διαγωνισμο ...αν πρεπει ομως να το κανω θα κλεισω τα ματια και θα παω
συναγωνιστη η κυρια ειναι νεουδι δεν ξερει οτι θα με βρουν σφαγμενο απο γυναικειο χεριΚαλά, με το ανακοντα θα το έχεις ένα προβληματάκι,αλλά δεν σε φοβάμαι!
εγω το δηλωσα μερικες σελιδες πισω εγιναΛοιπόν, νικητή βρήκαμε εντός 1 εβδομάδας θα έχουμε ντοκουμέντα, ο διαγωνισμός διεξαχθεί με όλα τα νόμιμα μέσα
Πέραν αυτού σημασία έχει ότι μπήκα δειλά τον περασμένο Σεπτέμβρη με μολις 10 σελίδες και εφτασα εδώ, μαζί σας,με καλούς φίλους/πελάτες !!
τι διαγωνισμος ?Λοιπόν, νικητή βρήκαμε εντός 1 εβδομάδας θα έχουμε ντοκουμέντα, ο διαγωνισμός διεξαχθεί με όλα τα νόμιμα μέσα
Πέραν αυτού σημασία έχει ότι μπήκα δειλά τον περασμένο Σεπτέμβρη με μολις 10 σελίδες και εφτασα εδώ, μαζί σας,με καλούς φίλους/πελάτες !!
Τώρα μπήκες ....έχασες άστο ...τι διαγωνισμος ?
για το μεγαλυτερο προβοσκιδουχοτι διαγωνισμος ?