Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 219.714
Ρε τρελοκομεία όταν έχω δουλειά γράφετε τα ωραία και τα βλέπω με καθυστέρηση!!
Καλύτερα έτσι. Ωριμάζουν μέχρι να τα δεις.Ρε τρελοκομεία όταν έχω δουλειά γράφετε τα ωραία και τα βλέπω με καθυστέρηση!!
Αυτο ειναι το ωραιο να εχεις αγωνια να μπεις να δεις ποιος εγραψε τι.Ρε τρελοκομεία όταν έχω δουλειά γράφετε τα ωραία και τα βλέπω με καθυστέρηση!!
Ντροπη. Αισχος. Που ειναι αλλος στην ευχαριστη αυτη θεση.Ένα δείγμα από καβλα (αναλ)Και βγαίνω πάλι αγοράκια μου...
![]()
Ω να σου γ...σωωωωω...Θέα θαλασσαΈνα δείγμα από καβλα (αναλ)Και βγαίνω πάλι αγοράκια μου...
![]()
Ω νά σού γαμήσ.....τί κάνεις εκεί ξετσίποτη νεαρά?.....είπαμε ή δέν είπαμε πρώτα προειδοποιείς νά πάρουμε κανένα χάπι καί μετά ανεβάζεις τέτοια......φτού σου.....θά μάς στείλεις....χαχαχαΈνα δείγμα από καβλα (αναλ)Και βγαίνω πάλι αγοράκια μου...
![]()
Τι χάπι; Βιάγκρα;Ω νά σού γαμήσ.....τί κάνεις εκεί ξετσίποτη νεαρά?.....είπαμε ή δέν είπαμε πρώτα προειδοποιείς νά πάρουμε κανένα χάπι καί μετά ανεβάζεις τέτοια......φτού σου.....θά μάς στείλεις....χαχαχα
Όχι φίλε μου...για να μην δαγκωσουμε την γλώσσα μέ τέτοια πού ανεβάζει ή ξεδιάντροπη....χαχαχαΤι χάπι; Βιάγκρα;![]()
Καλησπερα Τζοανα μουΚαλησπέρα μωρό!
Γεια σου George μου!!Καλησπερα Τζοανα μου
γεια στο στομα σου μωρο μου
Αγαπημένε μου...όλα καλα;;γεια στο στομα σου μωρο μου
τελεια!Αγαπημένε μου...όλα καλα;;
Φώτα χασάπηγεια στο στομα σου μωρο μου
οπωσδηποτε πρεπει να γευτεις και το δικο μου σπερμα!!καβλαρα μου εσυγεια στο στομα σου μωρο μου
Αγοράκι μου,για να το γευτώ πρέπει να τηρουνται κάποιες προϋποθέσεις...οπωσδηποτε πρεπει να γευτεις και το δικο μου σπερμα!!καβλαρα μου εσυ
Δηλαδή....λένε ότι η γεύση του σπέρματος παίζει ρόλο τι έχεις φάει εκείνη την μέρα ....εγώ θα φάω σοκολάταΑγοράκι μου,για να το γευτώ πρέπει να τηρουνται κάποιες προϋποθέσεις...,αν ναι,τότε γουστάρω..το έχω δηλώσει εξάλλου
θα τηρησω ολες τις προυποθεσεις αρκει να στα δωσω στο στοματακι σου!να σαι σιγουρηΑγοράκι μου,για να το γευτώ πρέπει να τηρουνται κάποιες προϋποθέσεις...,αν ναι,τότε γουστάρω..το έχω δηλώσει εξάλλου