kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.748
- Πόντοι
- 6.256
Περιμενε , δεν τελειωσαμεΣήμερα που χαλαρώνω τα είπαμε λίγο παραπάνω..σας έχω αδυναμία, τι να κάνω..αλλα φεύγω τώρα, να είστε καλά παιδιά!
Περιμενε , δεν τελειωσαμεΣήμερα που χαλαρώνω τα είπαμε λίγο παραπάνω..σας έχω αδυναμία, τι να κάνω..αλλα φεύγω τώρα, να είστε καλά παιδιά!
Αστην να πάμε στην πισίνα για ηλιοθεραπεία και κοκτέιλ θα με τρελάνει συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι να βλέπει τι γράφεταιΠεριμενε , δεν τελειωσαμε
Ε μα ,με προκαλούν πες τα ρε baby!!Αστην να πάμε στην πισίνα για ηλιοθεραπεία και κοκτέιλ θα με τρελάνει συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι να βλέπει τι γράφεται![]()
Σαντουιτσακι...μόλις έφαγα...αλλά πείνασα ξανά!Να βάλω κάτι απο την τελευταία παρτουζα που έκανα να ξανα-θυμηθούμε...!
![]()
Ευχαρίστως να κανω το ζαμπονακιΣαντουιτσακι...μόλις έφαγα...αλλά πείνασα ξανά!
Αχχχ,θα το κάνω τηγαμηστο με αυγουλάκια....!!!!Ευχαρίστως να κανω το ζαμπονακι
Ο @kontolagnos μ είπε άχρηστη μαγείρισσα, φτιάξε εσυ τ αυγουλακια κρυφά και να του πω ορίστε βρε ,δες ωραία αυγά που κάνω!!Αχχχ,θα το κάνω τηγαμηστο με αυγουλάκια....!!!!
Με το αζημιωτο η εξυπηρετηση...Ο @kontolagnos μ είπε άχρηστη μαγείρισσα, φτιάξε εσυ τ αυγουλακια κρυφά και να του πω ορίστε βρε ,δες ωραία αυγά που κάνω!!
Τι θες εδω εσυΜε το αζημιωτο η εξυπηρετηση...![]()
Ειναι αγαπημένος φίλος,και θα πάρει τον τίτλο του Sir όταν πάμε Αγγλια,ζηλεύεις τώρα;!Τι θες εδω εσυ
Σιγα το φιλο, να κανει ασελγεις πραξεις πανω σου θα θελει.Ειναι αγαπημένος φίλος,και θα πάρει τον τίτλο του Sir όταν πάμε Αγγλια,ζηλεύεις τώρα;!
Κακο που θα μου κάνει ...χαχαχαχα!Σιγα το φιλο, να κανει ασελγεις πραξεις πανω σου θα θελει.
Πω πω πω, Μεσσαλίνα!!!Κακο που θα μου κάνει ...χαχαχαχα!
Κάτσε να βάλω το σεντόνι χιαστί σαν Ρωμαίος αυτοκράτωρ να κάνουμε ένα όργιο ...Πω πω πω, Μεσσαλίνα!!!
Τι κομψή υποδοχή...ξέχασες το λικερακι!Τι θες εδω εσυ
Ο @kontolagnos να κρατά το φανάρι!!Κάτσε να βάλω το σεντόνι χιαστί σαν Ρωμαίος αυτοκράτωρ να κάνουμε ένα όργιο ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι κομψή υποδοχή...ξέχασες το λικερακι!
Κάτσε να βάλω το σεντόνι χιαστί σαν Ρωμαίος αυτοκράτωρ να κάνουμε ένα όργιο
Τα σταφύλια θα κρατάωΟ @kontolagnos να κρατά το φανάρι!!