Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 196.295
46 αλλα κατά καιρούς και 20Τελικα τι ηλικια εχει η Τζοαννα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μωρακι!Κουκλάκι!!!!!!!
46 αλλα κατά καιρούς και 20Τελικα τι ηλικια εχει η Τζοαννα?
Μωρακι!Κουκλάκι!!!!!!!
46 αλλα κατά καιρούς και 20
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μωρακι!
Ληξιαρχιος εισαι;!!φεύγω ωωωωΠες μασ ακριβης ημερομηνια γεννησησ
Με στοιχεια!!!!
Εφορευτική επιτροπή σε έβαλαν και είσαι ξύπνια τέτοια ώρα;Αντε καλό ψηφο σε όλους, φιλάκια!
Οχι, δεν εχω κοιμηθεί καν ξενύχτησα ..καφε,ψήφο, νάνι μετα!Εφορευτική επιτροπή σε έβαλαν και είσαι ξύπνια τέτοια ώρα;
Ελπίζω να άξιζε τον κόπο το ξενύχτι.Οχι, δεν εχω κοιμηθεί καν ξενύχτησα ..καφε,ψήφο, νάνι μετα!
Παρταρες το βραδυ σε ολονυκτιο πολυοργασμικο οργιο;Οχι, δεν εχω κοιμηθεί καν ξενύχτησα ..καφε,ψήφο, νάνι μετα!
Καπως ετσι χαχαχαχα!!Παρταρες το βραδυ σε ολονυκτιο πολυοργασμικο οργιο;
Πρεπει να τιμωρηθεις με τον αναλογο τροπο.
Καλημερες.
Πολυ και βαναυσα.Καπως ετσι χαχαχαχα!!
Σε περιμένω να με τιμωρήσεις baby!!καλημέρες!!!
Κουλης πολυ γκόμενος χεχεχεχεχε!!@Sexyjoanna μιας και είμαστε στην καρδιά των εκλογών, με ποιον υπόψηφιο ( η υποψήφια) θα έκανες κάτι;
Μωρο μου.. καλημέρα...!Καλημέρα καυλιαρα.....
Γαματη αυτη η στιγμη.να χεις γαμησει κωλαρα και να τη καμαρωνεις στο καθρεφτη ανοιχτη.Καληνύχτα ..
![]()
Η πιο καυλονυχτα...Καληνύχτα ..
![]()
Ετσι ακριβώς ήταν η φάση.. μετα τον πρώτο γύρο με φουλ αναλ, κάτσαμε και χαλάρωσαμε λίγο και παίζαμε στον καθρέφτη..Γαματη αυτη η στιγμη.να χεις γαμησει κωλαρα και να τη καμαρωνεις στο καθρεφτη ανοιχτη.
Αξια ανεκτιμητη..
Μωρο μου εσυ...Η πιο καυλονυχτα...
Οχι του Ελ. Δημοσίου. Με μετοχές της τράπεζας τησ ανατολής ειναι καλύτερα και ποιο κερδοφορα!!!Εσυ λες αυτο,καποιες δεν ξερουν γρι ελληνικα και γραφουν οι αγγελιες ή τα γραφεια οτι γνωριζουν.
Ή γραφουν ελληνιδα και ακους τα ντα και παμε συννεφο.
Εγω παντως λεω καλα να ειμαστε και ολα καλα.
Ποτέ δε λέμε την ηλικία των γυναικών!!Great shots .....47 χρόνια στον πλανήτη εισαι Τζο δεν πήρες χαμπάρι τι σκουπιδαριο είναι ο κόσμος που ζούμε ??? ( για αυτόν που θέλε υπηρεσίες με πίστωση λέω )
Kατι θα ξερεις παραπανω!!!!!!Οχι του Ελ. Δημοσίου. Με μετοχές της τράπεζας τησ ανατολής ειναι καλύτερα και ποιο κερδοφορα!!!
![]()