Georgiou07
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2024
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Χθεσινή εμπειρία με το μικρό καυλάκι ! ΑΞΕΧΑΣΤΗ θα μείνει , η τύπισσα ξέρει να γαμιέται καλά !
Χθεσινή εμπειρία με το μικρό καυλάκι ! ΑΞΕΧΑΣΤΗ θα μείνει , η τύπισσα ξέρει να γαμιέται καλά !
Έστειλα 2-3 φορές ούτε μπήκε στον κόπο να τα δειΕγώ έχω να προσθέσω οτι το παίζει μεγάλη ντίβα και δεν μπαίνει καν στον κόπο να απαντήσει θετικά ή αρνητικά στα μηνύματα…
γιατι??Εάν δεν θέλει να βλέπει νέους πελάτες, καλύτερα να μην έχει δημόσιο νήμα…
Mάγκα μου , μια πουτάνα ειναι , ξεκόλλα . Την ξεμουνιαζουμε , την πληρώνουμε και φεύγει χωρίς πολλά πολλά .Εάν δεν θέλει να βλέπει νέους πελάτες, καλύτερα να μην έχει δημόσιο νήμα…
Από εμένα είναι μαύρο, δεν μου αρέσει να παρακαλάω… δεν απαντάει, πάω παρακάτω.Mάγκα μου , μια πουτάνα ειναι , ξεκόλλα . Την ξεμουνιαζουμε , την πληρώνουμε και φεύγει χωρίς πολλά πολλά .
Επειδή το εχω ξανακούσει αυτό , ότι δεν απαντά στα μηνύματα πολλών , είναι δικό της θέμα .
Αν είναι η ίδια πρεπει να το δουλέψει το κομμάτι της επικοινωνίας ,αν έχει νταβατζή από πίσω καλό θα ήταν να τον αλλάξει είναι χαζός και της κάνει ζημιά .
Ευτυχώς που υπάρχουν τέτοια σχόλια, για να θυμόμαστε ποιοι δεν αξίζει να ασχολούμαστε μαζί τουςMάγκα μου , μια πουτάνα ειναι , ξεκόλλα . Την ξεμουνιαζουμε , την πληρώνουμε και φεύγει χωρίς πολλά πολλά .
Δυστυχώς αυτή ειναι η πικρή αλήθεια είτε σου αρέσει είτε όχι . Αν δεν σου αρεσει βρες να κανεις κατι αλλο....Ευτυχώς που υπάρχουν τέτοια σχόλια, για να θυμόμαστε ποιοι δεν αξίζει να ασχολούμαστε μαζί τους
Αν η αλήθεια σου βασίζεται στην έλλειψη σεβασμού, προτιμώ να ζω στο “ψέμα” μου.Δυστυχώς αυτή ειναι η πικρή αλήθεια είτε σου αρέσει είτε όχι . Αν δεν σου αρεσει βρες να κανεις κατι αλλο....
Στα ραντεβού μας μια χαρά σε σέβομαι και περνάς καλά από ότι λες .Αν η αλήθεια σου βασίζεται στην έλλειψη σεβασμού, προτιμώ να ζω στο “ψέμα” μου.
Δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί αυτή η κουβέντα. Όταν κάποιος δεν ξέρει να σέβεται, δεν αξίζει ούτε απάντηση ούτε χρόνοΣτα ραντεβού μας μια χαρά σε σέβομαι και περνάς καλά από ότι λες .
Τωρα δεν παυει το γεγονος να εισαι μια πουτανα για το χρημα .Αν δεν ησουν δεν θα ανοιγες τα ποδια σου στον καθε 40αρη οπως εγω για το γρηγορο ευκολο και μαυρο χρημα