pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.672
- Πόντοι
- 5.946
Όχι ρε μαν... Από περίεργα ρωτάω... Άρα πιάνει....Ναι .Της έστειλα ξενοδοχείο ώρα και πως είμαι .Δεν το έστειλα σε εσένα , ελπίζω να μην παρεξηγήθεις .
Όχι ρε μαν... Από περίεργα ρωτάω... Άρα πιάνει....Ναι .Της έστειλα ξενοδοχείο ώρα και πως είμαι .Δεν το έστειλα σε εσένα , ελπίζω να μην παρεξηγήθεις .
Σου ξέφυγε ένα ψηφίο μωρέ, αλλά τι ψυχή να έχει και αυτό........Σκέφτομαι να κάνω δοκιμή με την Τζίνα... Απλά δεν έχω καταλάβει περίπου τι ηλικία έχει;
Επίσης η τιμή είναι 80€ για 2 εκτονώσεις σωστά;
Ακριβώς.Σκέφτομαι να κάνω δοκιμή με την Τζίνα... Απλά δεν έχω καταλάβει περίπου τι ηλικία έχει;
Ρε συναγωνιστή αλήθεια τώρα; 3 χρόνια εδώ και δεν ξέρεις να βρίσκεις στο προφίλ της εκάστοτε κοπέλας αν έχει πληροφορίες.Σκέφτομαι να κάνω δοκιμή με την Τζίνα... Απλά δεν έχω καταλάβει περίπου τι ηλικία έχει;
μιλάμε είναι τραγικό έτσι αυτό που συμβαίνει!!!!! Από αρχές Μαϊου το παλεύω το έργο και ακόμη να μου απαντήσει...Καλα κατσε να καταφερεις πρωτα να σου απαντησει και μετα βλεπεις και την ηλικια.
Κατω απο 30 ειναι παντως και μουναρα αλλα δεν απανταει ποτε ο τυπος που διαχειριζεται τα viber κτλ.
Τα ίδια και εγώ. Και όταν τελικά απάντησε και κανονίσαμε μου άλλαξε την ώρα 3 φορές, λίγο πριν το ραντεβού. Μπορεί να είναι η καλύτερη, ομορφότερη έσκορτ, αλλά μετά από όλα αυτά είναι κατάμαυρο από εμένα.μιλάμε είναι τραγικό έτσι αυτό που συμβαίνει!!!!! Από αρχές Μαϊου το παλεύω το έργο και ακόμη να μου απαντήσει...
και να πω ότι άλλαξε τηλέφωνο κλπ και δεν ενημέρωσε τα στοιχεία της στην αγγελία !!!!!!!!!! Είναι σαν να μην υπάρχει!!!!!!!!!!! Πότε κάποιος από μας έκλεισε κάποιος μαζί της τελευταία φορά?Τα ίδια και εγώ. Και όταν τελικά απάντησε και κανονίσαμε μου άλλαξε την ώρα 3 φορές, λίγο πριν το ραντεβού. Μπορεί να είναι η καλύτερη, ομορφότερη έσκορτ, αλλά μετά από όλα αυτά είναι κατάμαυρο από εμένα.
Από πού ό καφές μαν ;
απο το ιδιο καφενειο που ψωνιζουν ολεςΑπό πού ό καφές μαν ;
Δεν χειρίζεται η ίδια το τηλέφωνο;Καλα κατσε να καταφερεις πρωτα να σου απαντησει και μετα βλεπεις και την ηλικια.
Κατω απο 30 ειναι παντως και μουναρα αλλα δεν απανταει ποτε ο τυπος που διαχειριζεται τα viber κτλ.
Τί ώρα της έστειλες?Εγώ της έστειλα χτες για συνοδεία σε φαγητό βέβαια & μου απάντησε αμέσως και ήταν πολύ ευγενική!!
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια...μαλλον δε παίζει ρολοΤί ώρα της έστειλες?
Παρασκευή μεσημέρι 14:00Τί ώρα της έστειλες?