Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 61.593
- Πόντοι
- 12.056
Εσύ μην δεις σοβαρή σκεση
Τασσώ Καβαδία

Εσύ μην δεις σοβαρή σκεση
Ζηλεύεις τις σοβαρές σχέσεις μαςΕσύ μην δεις σοβαρή σκεση
Τασσώ Καβαδία![]()
Τι έχεις εσύΖηλεύεις τις σοβαρές σχέσεις μας
Πήγαινε να φας κανα βυζοσκαμπιλο από την Τζίνα μπας και συνέλθεις![]()
Είσαι και γαύρος, δυσκολα τα πραματα...Ωχ.... Θα μείνω με τις ανθοδέσμες.....
Τύπε τα κότερα πάνε αλλού...Τύπε κότερο έχεις; για τέτοια γυναίκα με ανθοδέσμες δε κάνεις δουλειά...
ανθοδεσμες μου ζητησε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......και ο λογος της διαταγη!!!!!!!!!!!!!!!!!Τύπε κότερο έχεις; για τέτοια γυναίκα με ανθοδέσμες δε κάνεις δουλειά...
λεπτομέρειες.......Είσαι και γαύρος, δυσκολα τα πραματα...
Aυτά μου λες και με σκλαβώνεις..Χαχα, ευχαριστώ πολύ! Το νέο μαλλί περιμένει με ανυπομονησία την... αξιολόγησή σου — live και από κοντά φυσικά, γιατί οι φωτογραφίες δεν αποδίδουν όλη τη "μαγεία"!
Κι αν πειραματιστείς κι εσύ, υπόσχομαι να είμαι αντικειμενικη... με μια ελαφρά προκατάληψη υπέρ σου! Μου αρέσουν οι εκπλήξεις — ειδικά όταν έρχονται με στυλ.Προτείνω να με ειδοποιήσεις νωρίς... να προετοιμαστώ ψυχολογικά για το σοκ. Γιατί αν σε δω ξαφνικά πιο καυτό απ’ ό,τι ήδη είσαι, δεν ξέρω αν θα το αντέξω!
![]()
Τι έγινε ρε παιδιά παντρολογιέμαι και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;;
Με το καλό. Άντε κι εγώ κουμπάρος. Με τέτοια νύφη θα φάω καλά ο άτιμος...Τι έγινε ρε παιδιά παντρολογιέμαι και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;;Aντε επιτέλους να χαρεί λίγο και η μανούλα μου, καημό το χε να με δει γαμπρό.. -
Βέβαια ένα τέτοιο ενδεχόμενο φοβάμαι πως θα σημάνει αυτομάτως και την λήξη της πλούσιας καριέρας μου στον χώρο της βιομηχανίας του σεξ.
Ξέρω ότι αυτό θα στεναχωρήσει πολύ κόσμο, αλλά τουλάχιστον θα αφήσω πλούσια παρακαταθήκη πίσω μου . Eγώ ό,τι είχα να δώσω , το έδωσα άλλωστε. Παραδίνω τα ηνία στην επόμενη γενιά.
![]()
Τίποτα μείνε έτσι...Τι άλλο να βγάλω με αυτήν την ζέστη!![]()
![]()
Με το καλό. Άντε κι εγώ κουμπάρος. Με τέτοια νύφη θα φάω καλά ο άτιμος...![]()
Σε νιώθω ..την είχα συναντήσει και εγώ μια φορά στις αρχές της . Το θυμαμαι γιατί τότε είχα ακόμα μόνο το αμάξι και είχα πάει με αυτό στον μπιλαρο.Τα πάντα όλα και τα κοάλα τίποτα τι Μουνι είναι αυτό και με νέο Λουκ αλλά αυτή η ενέργεια η δυναμική για πολύ πηδήματα άλλο πράγμα! Απίστευτο μουνι συγνώμη Μουναρος!!! κάθε φορά που την συναντώ! Κ.Ο. knock out!
Υ.Γ. 1 Στα πρώτα τις βήματα εδώ στο φόρουμ που την συνάντησα Μάρτιος του 2020 δεν φαντάζομουν τι καύλα θα ήτανε!!!
Υ.Γ. 2 Δεν θα ακολουθήσει κριτική
Τα πάντα όλα και τα κοάλα τίποτα τι Μουνι είναι αυτό και με νέο Λουκ αλλά αυτή η ενέργεια η δυναμική για πολύ πηδήματα άλλο πράγμα! Απίστευτο μουνι συγνώμη Μουναρος!!! κάθε φορά που την συναντώ! Κ.Ο. knock out!
Υ.Γ. 1 Στα πρώτα τις βήματα εδώ στο φόρουμ που την συνάντησα Μάρτιος του 2020 δεν φαντάζομουν τι καύλα θα ήτανε!!!
Υ.Γ. 2 Δεν θα ακολουθήσει κριτική
Αν ένα ραντεβού μαζί μου σε έκανε να ξεχάσεις ότι σου άνοιξαν το αμάξι... τότε μάλλον έκανα κάτι πολύ σωστάΣε νιώθω ..την είχα συναντήσει και εγώ μια φορά στις αρχές της . Το θυμαμαι γιατί τότε είχα ακόμα μόνο το αμάξι και είχα πάει με αυτό στον μπιλαρο.
Είχα περάσει ένα απίστευτο ραντεβού και βγαίνοντας είδα ότι μου είχαν ανοίξει το αμάξι.
Δεν με ένοιαζε καθόλου , έβαλα μπροστά και γύρισα σπίτι.
Υ.Γ. 1 Ακόμα να φτιάξω την κλειδαριά του συνοδηγού
Υ.Γ. 2 Μόλις γυρίσω από Κρήτη λέω να της πω ένα καλησπέρα με το νέο μαλλί. Θα είναι απίστευτα σεξουλιαρα.
Δεν είσαι και ο μόνοςΤΖΙΝΑΡΑ.....!!! Όταν σε είδα σκεφτόμουν μέχρι αρκετές μέρες μετά.......και έλεγα... ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ???.............!!!!!!!
Όταν στα έλεγα δε με άκουγες...ΤΖΙΝΑΡΑ.....!!! Όταν σε είδα σκεφτόμουν μέχρι αρκετές μέρες μετά.......και έλεγα... ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ???.............!!!!!!!
Κόλαση η Τζίνα!!!!Όταν στα έλεγα δε με άκουγες...
Απίστευτο πλάσμα!!Δεν είσαι και ο μόνος