Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 45.405
- Πόντοι
- 5.956
Μας Γάμησες

Μας Γάμησες
Αυτή η γόβα είναι όλα τα λεφτά.Καλή εβδομάδα !
![]()
Γενικά όλο το σύνολο άκρως ελκυστικόΑυτή η γόβα είναι όλα τα λεφτά.
Πω Παναγία μου και Χριστέ μου .Καλή εβδομάδα !
![]()
ελα με το ιδιο δεν τρεχει τιποτα....Τύπε δε σε προλαβαίνουμε να αγοράζουμε κουστούμια...
θα τα πουμε απο κοντα αυτα!!!!!!!!!!!
Να κοιτάξω για νυφικό ?
αποκλείεται, θα με πουν τα μέλη σπαγγοραμένο...ελα με το ιδιο δεν τρεχει τιποτα....
ε τι να σου πω τοτε!!!!..αποκλείεται, θα με πουν τα μέλη σπαγγοραμένο...
Τι έπαθες πανουληΜας Γάμησες
Τι έπαθες πανουλη![]()
Σ Ο ΚΚαλή εβδομάδα !
![]()
Καλή εβδομάδα !
![]()
H κοπέλα αξίζει κάθε ευρώ που ζητάει . Την κλείνεις και σε έχει πασά στα ανάκτορα .Δεν θα σ χαλάσει χατίρι και ικανοποειεί κάθε σου επιθυμία .Ωραίο θηλυκό από τα καλύτερα που έχουν περάσει εδώ μέσα .
Αλλά δυστηχως η τιμή τσιμπάει
H κοπέλα αξίζει κάθε ευρώ που ζητάει . Την κλείνεις και σε έχει πασά στα ανάκτορα .Δεν θα σ χαλάσει χατίρι και ικανοποειεί κάθε σου επιθυμία .
Ξεκίνα δεύτερη δουλειά .Εγώ από αυτήν κατάφερα και την έκλεινα . Πίστεψε δεν το εχω μετανοιώσει ποτέ μου . Σκέψου οι περισσότεροι στο site βλέπουν μια εικόνα .Το έχω ξαναγράψει σε πιο παλιό μ post αυτή η ομορφία που έχει αυτή η κοπέλα δεν μπορεί να την αποτυπώσει ο φωτογραφικός φακός .
Ο @gremlin πολύ σωστά το είπε στο τέλος της δεύτερης κριτικής του η οποία έγραφε :
"ΥΓ. Στην ζωή του ο καθένας μας μπορεί να συναντήσει και να δεί πανέμορφες εικόνες που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στην μνήμη του ,
όπως ένα ηλιοβασίλεμα , μια αυγουστιάτικη πανσέληνο , ενα μαγευτικό χιονισμένο τοπίο και διάφορα άλλα.
Η θέα μιάς γυναίκας με τέτοια οπίσθια ξαπλωμένη σαφώς και συγκαταλέγεται σε κάτι αντίστοιχο...."
Δεν θα μπορούσα να το διατυπώσω καλύτερα .
ΚαυλωσαΚαλησπέρα σας !
Θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμησή μου για όλες τις κριτικές που έχουν γίνει. Οι απόψεις και οι παρατηρήσεις σας είναι πολύτιμες. Σας ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξή σας!
Συμφωνώ με κάθε λέξη και πιστεύω (όπως έχω γράψει κιόλας) ότι αν δεν το δεις από κοντά δεν πιστεύεις ότι υπάρχει. Φυσικά γούστα είναι αυτά αλλά πιστεύω ότι αυτή η ομορφιά είναι ότι πιο αντικειμενικά εντυπωσιακά όμορφο μπορεί να υπάρξει για μια ‘εντυπωσιακά όμορφη κοπέλα’.H κοπέλα αξίζει κάθε ευρώ που ζητάει . Την κλείνεις και σε έχει πασά στα ανάκτορα .Δεν θα σ χαλάσει χατίρι και ικανοποειεί κάθε σου επιθυμία .
Ξεκίνα δεύτερη δουλειά .Εγώ από αυτήν κατάφερα και την έκλεινα . Πίστεψε δεν το εχω μετανοιώσει ποτέ μου . Σκέψου οι περισσότεροι στο site βλέπουν μια εικόνα .Το έχω ξαναγράψει σε πιο παλιό μ post αυτή η ομορφία που έχει αυτή η κοπέλα δεν μπορεί να την αποτυπώσει ο φωτογραφικός φακός .
Ο @gremlin πολύ σωστά το είπε στο τέλος της δεύτερης κριτικής του η οποία έγραφε :
"ΥΓ. Στην ζωή του ο καθένας μας μπορεί να συναντήσει και να δεί πανέμορφες εικόνες που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στην μνήμη του ,
όπως ένα ηλιοβασίλεμα , μια αυγουστιάτικη πανσέληνο , ενα μαγευτικό χιονισμένο τοπίο και διάφορα άλλα.
Η θέα μιάς γυναίκας με τέτοια οπίσθια ξαπλωμένη σαφώς και συγκαταλέγεται σε κάτι αντίστοιχο...."
Δεν θα μπορούσα να το διατυπώσω καλύτερα .