Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ξερω οτι ειναι απο τις μεγαλυτερες λαλακιες....να μπαινει καποιος σε ενα forum και ζηταει κατι στο ασχετο χωρις να σημετεχει στην συζητηση.
Ξερω οτι οσοι εχετε το τηλ της κοπελιας θελετε να το κρατησετε για την παρτυ σας....και καλα σε κλειστο κλειστο κυκλο κτλ....και καλα κανετε.
Ξερω οτι το εχουν ζητησει 300οι πριν απο 'μενα και πιθανοτατα πηραν τ' αρχ@@@ια μου.....
Αλλα τι να κανω ρε παιδια....θελω και εγω το τηλ της Τζεναρας. Αν καποιος προαιρειτε.....ας το στειλει με ενα pm.
καλησπερα σε ολους... οποιος μπορει ας μου στειλει παρακαλω το τηλ της Τζενης με pm ... Ευχαριστω
η τζέννη είναι μέλος του site με το όνομα Tzenni1401 ... στείλε της ένα μήνυμα και θα σου πει ... αν και από ό,τι θυμάμαι θα είναι αθήνα μέχρι 23 αυγ
σωστός ο παίχτης! καλα τα λες ....ι στο πιατο θέλουν μερικοιαν δεν βρεξετς κολο,ψαρι δεν τρως,στειλε στο κοριτσι pm
Καλά να περάσεις παίχτη!!! ;)παιδια οι προηγουμενοι εχουν δικιο. αμα της στειλεις pm σου απανταει και σου δινει τηλεφωνο.
χρησιμοποιηστε το link που υπαρχει πιο πισω στο thread για να βρειτε το profile της.
εγω της εστειλα χθες βραδυ και μου απαντησε σημερα πρωι.
μολις γινει συναντηση θα γραψω κριτικη.
ρε παλικαρι... επειδη ειμαι νεος στο σαιτ και θελει λιγο ψαξιμο αυτο που μου λες... στειλε μου αν μπορεις το τηλ (αν το εχεις βεβαια...) σ ευχαριστω
φευγει διακοπες αυτες τις μερες!!!
δυσκολα φιλεεγω να κανω μια ερωτηση εκτος αθηνας πηγαινει; μενω θεσνικη
δυσκολα φιλε
κανε υπομονη μεχρι να κατεβεις
να κανονίσω μία αποχή, μπαμ μπαμ, για να ανέβει Σαλονίκη?![]()