montechristo95
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2020
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα όμορφο μωρό!!!!
Καλημερούδια αγάπες μου, πάλι Παρασκευή σήμερα φεύγει η εβδομάδα δίχως να καταλάβουμε δεν πειράζει καλύτερα για να μας έρθει το Σαββατοκύριακο και έτσι να πάμε για κάνα μπανάκι ειδικά εγώ που ακόμα δεν έκανα κανένα.

Αυτή.Με ενδιαφέρει συνάντηση στη Λάρισα. η Κατερίνα ποια είναι; υπάρχουν φωτογραφίες;
ολα τα ξερεις
ποσα παιδια εχει αυτη εδω να σε δω ;)

Η ζωή που περνά και χάνεται
η ζωή περνά και χάνεται, χάνεται
η στιγμή που ποτέ δεν πιάνεται
η στιγμή ποτέ δεν πιάνεται μάτια μου
Γαμησετα ετσι ειναι Τζεναρα .
Καλημέρα όμορφο μωρό!!!!
μετα το μπανακι,δεν μας χαριζεις κ εμας λιγες ωρες,που σταξαμε να περιμενουμε?![]()
![]()
Με ενδιαφέρει συνάντηση στη Λάρισα. η Κατερίνα ποια είναι; υπάρχουν φωτογραφίες;
ολα τα ξερεις![]()
ποσα παιδια εχει αυτη εδω να σε δω ;)
![]()
![]()
![]()
![]()
τον γκουρου ρωτα ;) οχι για του πειραια παντωςΚαλημέρα Τασούλη μου, για ποια παιδιά μιλάμε;

τον γκουρου ρωτα ;) οχι για του πειραια παντως![]()
![]()
![]()
άστο Τζένη,είναι αρχή καλοκαιριου και ο Τάσος,τον περνει η κάτω βόλτα...μην ασχολείσαι...Πάλι δεν κατάλαβα.

Καλημερούδια αγάπες μου, πάλι Παρασκευή σήμερα φεύγει η εβδομάδα δίχως να καταλάβουμε δεν πειράζει καλύτερα για να μας έρθει το Σαββατοκύριακο και έτσι να πάμε για κάνα μπανάκι ειδικά εγώ που ακόμα δεν έκανα κανένα.
άστο Τζένη,είναι αρχή καλοκαιριου και ο Τάσος,τον περνει η κάτω βόλτα...μην ασχολείσαι...![]()
Νομίζω βρήκες το χρώμα που σου πάει τέλεια στα μαλλιά.
Θεσσαλονίκη στάνταρ αξία!!!!Καλησπέρα αγάπες μου, τι λέτε για αύριο? Τι να κάνω?