anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.574
- Πόντοι
- 4.636
..
Θέλεις να ποσταρω τα μηνύματα σου ?? Θέλεις ?? Η να σε βρω καί νά σού βάλω καπνογόνο στο κωλαρακι σου ??

..
Θέλεις να ποσταρω τα μηνύματα σου ?? Θέλεις ?? Η να σε βρω καί νά σού βάλω καπνογόνο στο κωλαρακι σου ??

Εσύ εκτίθεσαι που ασχολείσαι μαζί μου...
..ΧΑ ΧΑ είδες ότι δενμ πορεις να το κάνεις σωστά.. μόνος σου τα γράφειςΕσύ εκτίθεσαι που ασχολείσαι μαζί μου.
Ούτε ντετέκτιβ είμαι, ούτε προμότ σε σπείρα. Συνέχισε τις απειλές...ΧΑ ΧΑ είδες ότι δενμ πορεις να το κάνεις σωστά.. μόνος σου τα γράφεις
.. για να σε λυπηθη ο τασουλης... τζάμπα ντεντέκτιβ είσαι..
ρε βλάκα πολύ σε ανεχτηκαμε κάνεις όλα τα νήματα σκουπίδια σαν εσένα ..... αν μου ξαναστειλεις πμ θα σε πάρει και θα σε σηκώσει ακούς θα πάει αλλού η βαλίτσα .... κομπλεξικε ε κομπλεξικε......Εσύ εκτίθεσαι που ασχολείσαι μαζί μου.
λοιπον επειδη το τραβηξες πολυ και λες οτι λες βγαλε ενα απειλητικο πμ(μυνημα) στον αερα δικο μου γκιοζακο ... αλλιως θα πρεπει να βρεις μια καλη δικαιολογια για να μην σε ξεβρακωσω σε δημοσιο χωρο.... αν εγω ειμαι ανθρωπος της νυχτας οπως λες σε μυνημα που μου εστειλες πας στο εκληματων κατα ζωης και δινεις τα στοιχεια μου να υποστώ της συνεπειες του νομου επαγγελματια τεμπεληΤο ακριβώς αντίθετο ισχύει. Σε όλα τα νήματα αναφέρεσαι σε μένα και στέλνεις απειλητικά μηνύματα. όποιος έχει λερωμένη την φωλιά του αυτό κάνει και δεν πρόκειται να το ανεχθώ.
Είστε τουλάχιστον 4 άτομα που αυτό κάνετε. Σε όποιον γράψει κάτι αρνητικό για κάποια από αυτές που προωθείται αυτό γίνεται. Δεν είναι η πρώτη φορά και σε άλλους το ίδιο κάνετε. Δεν είμαι ο μόνος που δέχομαι επίθεση.
Καλημέρα μωράκι!!! Σε αναμένουμε Θεσσαλονίκη τώρα...Καλημερούδια και καλή Κυριακή αγάπες μου, σήμερα είναι η τελευταία μέρα κοντά σας εδώ στο όμορφο Ηράκλειο της Κρήτης. Όλα υπέροχα καλύτερα από ότι περίμενα, φεύγω ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τα τέλη του Ιουλίου.

Καλημερούδια και καλή Κυριακή αγάπες μου, σήμερα είναι η τελευταία μέρα κοντά σας εδώ στο όμορφο Ηράκλειο της Κρήτης. Όλα υπέροχα καλύτερα από ότι περίμενα, φεύγω ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τα τέλη του Ιουλίου.
Καλημέρα Τζεναρα! Κουκλάρα εισαι!
Καλημέρα μωράκι!!! Σε αναμένουμε Θεσσαλονίκη τώρα...
![]()
![]()
22 και σήμερα....
Μπραβο Τζενη..πιο ομορφη απο ποτε!
Καυλα με τα κοκκινα...![]()
και εμεις ευχαριστουμε που μας φτιαχνεις την διαθεση...Καλημέρα μωρό Ευχαριστώ πολύ.
το μαλλι κοριτσι ειναι new lookΚαλημερούδια και καλή Κυριακή αγάπες μου, σήμερα είναι η τελευταία μέρα κοντά σας εδώ στο όμορφο Ηράκλειο της Κρήτης. Όλα υπέροχα καλύτερα από ότι περίμενα, φεύγω ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τα τέλη του Ιουλίου.