Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
δεν την βλεπω :- με τετοια ζεστη και δεν εβαλες μια φωτογραφια![]()
![]()
χαλασες και εσυ
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα Τασούλη μου, χαχσχ άστα να πάνε Ναι πολύ ζέστη. Σύντομα θα βάλω.
δεν την βλεπω :- με τετοια ζεστη και δεν εβαλες μια φωτογραφια![]()
![]()
χαλασες και εσυ
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα αστεράκι!!!!
Καλημερα χωρις φωτογραφια; Κανε κατι να δροσιστουμεΌμορφες καλημέρες αγάπες μου.
Βρε τζενουλα κόκκινο μαλλί και γαλάζιο γκλίιτερ στα μάτια πως το λένε αυτό τέλος πάντων σε δείχνει λίγο καρναβάλι .. Καντα κάστανα τα μαλλιά και θα είσαι Σένια!!!Καλησπέρα αγάπες μου σας εύχομαι καλό βράδυ σας αφήνω μια σημερινή φώτο και αύριο θα βάλω νυχάκια για τους λάτρεις.
Βρε τζενουλα κόκκινο μαλλί και γαλάζιο γκλίιτερ στα μάτια πως το λένε αυτό τέλος πάντων σε δείχνει λίγο καρναβάλι .. Καντα κάστανα τα μαλλιά και θα είσαι Σένια!!!
καλησπερα Τζενη.Ωραια επιλογη αυτο το χρωμα μαλλιου.Τουλαχιστον πολυ καλυτερο απο το ξανθο που εχεις βαλει πιο παλια...Καλα για το μελαχροινο look δεν συζηταω..διαχρονικα 100% garantía...Καλησπέρα αγάπες μου σας εύχομαι καλό βράδυ σας αφήνω μια σημερινή φώτο και αύριο θα βάλω νυχάκια για τους λάτρεις.
Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Ι-Κ-Τ-Ι-Κ-Η!!!!!!!!!!!!!!!!Καλησπέρα αγάπες μου σας εύχομαι καλό βράδυ σας αφήνω μια σημερινή φώτο και αύριο θα βάλω νυχάκια για τους λάτρεις.
τωρα μολις ειδα την φωτο σουΚαλησπέρα αγάπες μου σας εύχομαι καλό βράδυ σας αφήνω μια σημερινή φώτο και αύριο θα βάλω νυχάκια για τους λάτρεις.

Καλησπέρα αγάπες μου σας εύχομαι καλό βράδυ σας αφήνω μια σημερινή φώτο και αύριο θα βάλω νυχάκια για τους λάτρεις.

Καλησπέρα αγάπες μου σας εύχομαι καλό βράδυ σας αφήνω μια σημερινή φώτο και αύριο θα βάλω νυχάκια για τους λάτρεις.