Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Μαλλον μπερδευτηκε ο νεος.
Καλησπέρα αγάπη.
Μαλλον μπερδευτηκε ο νεος.
εδω δεν με μπορω εγωθα με μπορεις εσυ ;)
![]()
![]()
![]()
![]()

παίχτη δεν πάω με άντρεςΚαλημερα Μαναρι! Ηρακλειο θα ερθεις?

παντού και Σίτι τουρΤασσουλη βορεια ανεβαινεις η μονο κεντρο![]()

δεν τα λες όμως όλα.... προγραμμα,τιμή,ώρα...???....φωτό έχουμε?παντού και Σίτι τουρ![]()
![]()
![]()
λεπτομερειες στον φιλο σου τον κοτσιδα ;)δεν τα λες όμως όλα.... προγραμμα,τιμή,ώρα...???....φωτό έχουμε?
Υ.Γ.οχι ξεβρακωτος,με μαγιό θα ήταν καλύτερα.

με πρόλαβες.... δεύτερο κρούσμα σε σένα...ο ένας σε γλυκοκοιταζε (δεν ξέρω μήπως έγινε και τίποτα),ο αλλος σε λέει μανάρι!....λες??.....λεπτομερειες στον φιλο σου τον κοτσιδα ;)![]()
ΥΓ. το 50αρικο να φερεις![]()
![]()
![]()
τα λες οπως θες ;) αλλκιως ειναι τα πραγματα ;) σε ειδε γλυκο αγορακι και σε νοστιμευτηκεμε πρόλαβες.... δεύτερο κρούσμα σε σένα...ο ένας σε γλυκοκοιταζε (δεν ξέρω μήπως έγινε και τίποτα),ο αλλος σε λέει μανάρι!....λες??.....
Υ.Γ μήπως βρίσκεται πρόχειρο ένα μυστρί?

ελπιζω να πηγαινης με γυναικες ;) αλλιως θα σε στειλω στον κοτσιδαμεγαλε κατα λαθος το εγραψα ουτε εγω παω με αντρες χαχαχα....

μπα....ούτε καν.αγρια αγόρια θέλει...τα λες οπως θες ;) αλλκιως ειναι τα πραγματα ;) σε ειδε γλυκο αγορακι και σε νοστιμευτηκε![]()
ΥΓ. μικρο η μεγαλο το θες το ΜΥΣΤΡΙ![]()
![]()

φαντασιωση σου ειναι αυτη αλλα μην στην χαλασωμπα....ούτε καν.αγρια αγόρια θέλει...
Το μυστρί?...ότι ναναι,έχω ένα μπετοβλακα εδώ τριγύρω,και το θέλω,να τον χτίσω,να ησυχάσουμε....![]()

από τούβλα άλλο τίποτα...φαντασιωση σου ειναι αυτη αλλα μην στην χαλασω![]()
τουβλα εχειςη να φερω
![]()
![]()

ενταξει ;) αλλιως εχω στησει τσιλιεςαπό τούβλα άλλο τίποτα...![]()

ε ναι ανεβηκα επιπεδοΤώρα το είδα αυτό![]()
![]()
![]()
σε λιγο θα με λενε εδω μεσα θεια τενια

όχι σε λίγο... ήδη!....ε ναι ανεβηκα επιπεδο![]()
![]()
![]()
Θα σου πρότεινα να διαλέξεις με μεγάλη προσοχή το όνομα, μη βιαστείς, ένα όνομα τραβάει πελατεία αν είναι προκλητικό και πρωτότυπο ;)ε ναι ανεβηκα επιπεδο![]()
![]()
![]()