Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
καλημερα τζεναρα ;)![]()
δεν εχεις μαθει ακομη καποια πραγματα εεε
![]()
αστερι βυζαρα κωλαρα
![]()
![]()
![]()
![]()
αν δεν πηρες αποκρισηΚαλημέρα Τασούλη μου καλό μήνα και καλή εβδομάδα, λες πάλι τα ίδια να έχουμε.

αν δεν πηρες αποκριση![]()
1000%
![]()
![]()
σταματα δευτεριατικα με κανεις και γελαωΚοίτα η αλήθεια είναι πως Όχι Αλλά ποιος ξέρει, μπορεί ίσως αργότερα όταν φύγω να με πάρει.

σταματα δευτεριατικα με κανεις και γελαω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα μωρό ατελείωτο!! Το πιστευεις, ότι δεν σε έχω γνωρίσει, γιατί φοβάμαι ότι δε θα αντέξω ο καψερός το έμφραγμα?![]()
Άσε που τώρα πια, με τόση ζήτηση, που να προλάβω να πάρω νουμεράκι για συνάντηση?
Η φωτό με το κουκλιστικο μουτράκι σου και το γυαλί, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!![]()
αστο αργησες ;) γελαω απο χθες το βραδυΣήμερα να προσέχεις γιατί είναι πρωταπριλιά, μην σου κάνουν καμία πλάκα.
Εγώ τουλάχιστον να γελάς σε έκανα.
με εναν υποψηφιο
μην ρωτησεις με ποιον κατεβαίνει :o γιατι θα γελασουν και οι πετρες

αστο αργησες ;) γελαω απο χθες το βραδυ![]()
με εναν υποψηφιο
![]()
μην ρωτησεις με ποιον κατεβαίνει :o γιατι θα γελασουν και οι πετρες
![]()
![]()
![]()
ωχΚαλά δεν ρωτάω, εμένα που έχω δουλειά σήμερα και ο ταξιτζής που με πάει φοβήθηκε την του κάνω πλάκα και μου είπε από Τρίτη Τζενακι, τι έχεις να πεις;
γιαννεναΠας ιάννενα Χαχαχ
ωραια να παρω το σχολικο να φορτώσουμε κοσμο ;) ;)

γιαννεναθα παμε εκδρομη
![]()
ωραια να παρω το σχολικο να φορτώσουμε κοσμο ;) ;)
![]()
![]()
ε ναι τι να της κανουμε της αλλες γυναικες ;)Χαχαχ Ναι πάμε μέσα είμαι αλλά να πάρουμε μόνο άντρες.

Γειά σου Τζενάκι και καλό μήνα!!Αγαπες μου καλό μήνα είπα να κάνω κάποιες αλλαγές επειδή πολύ μου το ζητάνε. Έρχομαι με πολλές εκπλήξεις απλά θέλω λίγο χρόνο γιατί δεν προλαβαίνω με την ζήτηση που έχω. Να ενημερώσω ότι από αύριο κανονικά στην Αθήνα μέχρι τις 9 του μηνός και από 10 Απριλίου μέχρι τις 14 θα είμαι Λάρισα, και στην συνέχεια από 15 μέχρι 22 στα Χανιά.
Καλό ξημέρωμα Καυλες μου......
ε ναι τι να της κανουμε της αλλες γυναικες ;)![]()
θα εχουμε το πρωτο PARTOUZA BUS
![]()
![]()
![]()
![]()
Τζςενη θα μαs παρειs ολουs παρτουζα ?
Γειά σου Τζενάκι και καλό μήνα!!
Λιάν καυλωτικό το προσωπάκι, ξεσικώμάρες για να πάει καλά ο μήνας!!