spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.692
- Πόντοι
- 7.715
δεν ξερω...καποιον μου φερνει,αλλα τιποτα...ασε τωρα,ψαχνω αθηνα!!!ετσι να το προσεχεις το κοριτσι ;)![]()
αληθεια αυτος με ποιον μοιαζει
![]()
![]()
δεν ξερω...καποιον μου φερνει,αλλα τιποτα...ασε τωρα,ψαχνω αθηνα!!!ετσι να το προσεχεις το κοριτσι ;)![]()
αληθεια αυτος με ποιον μοιαζει
![]()
![]()
δεν ξερω...καποιον μου φερνει,αλλα τιποτα...ασε τωρα,ψαχνω αθηνα!!!

Δεν σε προλαβαίνουμε ρε Τζενάρα πότε έρχεσαι πότε φεύγεις
τζεναρα εισαι για πολλα...αλλα μια φωτο με ζαρτιερες δεν μας ανεβασες...
τζενη εχεις πμ για αυριο ανυπομονω για απαντηση σου
Καληνύχτα καυλες μου.
Μπράβο Τζένη μου,αυτή είναι φωτογραφία!!!
Έχεις inbox αγάπη
παιχτη να σε ρωτησω κατι περιμενεις να σου απαντηση εδω δημοσια :thubsdown: μαλλον κατι εχεις να το κοιτάξειςτζενη γεια στο προγραμμα σου υπαρχει περιπτωση να καταπινεις σπερμα? διοτι σε καποιες κριτικες το εγραψαν τα παιδια ευχαριστω

τζενη γεια στο προγραμμα σου υπαρχει περιπτωση να καταπινεις σπερμα? διοτι σε καποιες κριτικες το εγραψαν τα παιδια ευχαριστω
τζενη γεια στο προγραμμα σου υπαρχει περιπτωση να καταπινεις σπερμα? διοτι σε καποιες κριτικες το εγραψαν τα παιδια ευχαριστω
αρχοντα καλημερα τι να κανει το παλικάρι......
........καλημέρα σας,,,, μού ξέφυγε κάτι ?? λογικό τλο βρίσκω ... έχει γίνει έξπέρ ό ντούσκο....
...... χαμαιλέων ...![]()
αμα μαθεις στο παιζην
δυσκολα το κοβεις

παιχτη να σε ρωτησω κατι περιμενεις να σου απαντηση εδω δημοσια :thubsdown: μαλλον κατι εχεις να το κοιτάξεις![]()
![]()

.......... καλημέρα φίλε μου καλέ............ στους ρυπαρούς & σκοτεινούς άτραπούς άπεδέχθη άσμένως ένδεικνύοντας καταφανώς τις αρχές & τις αξίες που τον διέπουν ώς προσωπικότητα........... έρε ΝΤΟΥΣΚΟ ..... Μέ κάνεις & βγάζω λόγιους λόγους.......αρχοντα καλημερα τι να κανει το παλικάρι![]()
αμα μαθεις στο παιζην
![]()
δυσκολα το κοβεις
![]()
![]()
![]()