TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
τεκνον φρουτε αμαρτάνειςΚαλημέρα Τασούλη , έτσι να την κάνουμε την αμαρτία πριν έρθουμε η μέρες χαχαχαχα.
θα μας πας ολους στην κωλα(ρα)ση

τεκνον φρουτε αμαρτάνειςΚαλημέρα Τασούλη , έτσι να την κάνουμε την αμαρτία πριν έρθουμε η μέρες χαχαχαχα.
θα μας πας ολους στην κωλα(ρα)ση

παππουλης είναι καλός γεράκος που λέει παραμυθακια κ ιστορίες στα παιδιά ....Αχαχχαα παππούλη κάτσε καλά .

παπουλη σε πηρανε χαμπαριπαππουλης είναι καλός γεράκος που λέει παραμυθακια κ ιστορίες στα παιδιά ....![]()

τεκνον φρουτε αμαρτάνειςθα μας πας ολους στην κωλα(ρα)ση
![]()
![]()
παππουλης είναι καλός γεράκος που λέει παραμυθακια κ ιστορίες στα παιδιά ....![]()
μην κανεις καμια μαλακια και πας ετσι η την πιστέψεις :- την μαμησεςπαππουλης είναι καλός γεράκος που λέει παραμυθακια κ ιστορίες στα παιδιά ....![]()
σε βλεπω τεζα στο κρεβατι με βιταμινες για καμμια εβδομαδα

Ποτέ θα έρθεις να μου διαβάσεις ένα παραμύθι? Ξέρεις εγώ τα τρώω εύκολα τα παραμύθια χαχαχαχα.
μην κανεις καμια μαλακια και πας ετσι η την πιστέψεις :- την μαμησεςσε βλεπω τεζα στο κρεβατι με βιταμινες για καμμια εβδομαδα
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω το ξερω αυτος το ξερειΧαχαχαχ τι έγινε Τασούλη, δεν θα του κάνω κακο δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι εγώ είμαι καλή μέχρι να αποδεχθεί το αντίθετο.

εγώ δεν διαβάζω παραμύθιαΠοτέ θα έρθεις να μου διαβάσεις ένα παραμύθι? Ξέρεις εγώ τα τρώω εύκολα τα παραμύθια χαχαχαχα.

φούστη μη με κάνεις να πάω κ την βάλω να γράψει κριτική γιατί μετά θα έρθω να διαβάσω παραμυθακια σε σέναεγω το ξερω αυτος το ξερειγιατι συνηθως μπαίνει φορτσατος και μετα βγαινη μονο με της ζαντες
![]()
υστερα το παίζει τραυματιας πολεμου
![]()
![]()
![]()
![]()

σιγα ρεεγώ δεν διαβάζω παραμύθια
Βάζω κ απαγγελθούν ποιήματα μπροστά στο μικρόφωνοφούστη μη με κάνεις να πάω κ την βάλω να γράψει κριτική γιατί μετά θα έρθω να διαβάσω παραμυθακια σε σένα
![]()

επιτέλους εφτιαξα καφέ όλη μέρα δεν έχω βάλει γουλια στο στόμα μουσιγα ρε![]()
![]()
![]()

εγώ δεν διαβάζω παραμύθια
Πάλι καλά χαχαχα μωρό μου εσύ.
σε λίγο θα μου φορέσετε κ πανεςεγώ δεν διαβάζω παραμύθια
Πάλι καλά χαχαχα μωρό μου εσύ.![]()
![]()
δεν φοράς...?σε λίγο θα μου φορέσετε κ πανες![]()
![]()
με ανησυχούν αυτα που γραφειςσε λίγο θα μου φορέσετε κ πανες![]()
![]()
θέλω 3-4 χρονακια για να βάλω ακράτειας το λέει ακόμα η περδικουλα μουδεν φοράς...?
σου είπε κανείς ότι είμαι καλαματιανος?με ανησυχούν αυτα που γραφειςμπας και σου αρεσουν τα συκα και τα μουσμουλα
![]()
![]()
![]()

Καλό μεσημέρι καυλες μου.

Αυτή είναι κολαρα!!!!Καλημέρα μωράκια μου.....