adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.301
- Πόντοι
- 216
η τζενη δεν εχει καταλαβει ακομα τι τυχερη που ειναιελισσεται,γιαυτο μας περνει την τζενη.ξερεις αυτος ποια ειναι τα καλυτερα κομματια...![]()
![]()
![]()
![]()

η τζενη δεν εχει καταλαβει ακομα τι τυχερη που ειναιελισσεται,γιαυτο μας περνει την τζενη.ξερεις αυτος ποια ειναι τα καλυτερα κομματια...![]()
![]()
![]()
![]()

ελισσεται,γιαυτο μας περνει την τζενη.ξερεις αυτος ποια ειναι τα καλυτερα κομματια...![]()
![]()
![]()
![]()
ουτε για καφε να λες καλυτερα γενικως ασυμφορος σε ολαδεν συμφέρει να τον κάνεις το τραπέζι....
τρώει τον αγλέουρα....![]()
![]()
![]()
η τζενη δεν εχει καταλαβει ακομα τι τυχερη που ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
βρε ασε που σου λεω...ετοιμος ειναι.εχει βρει και σπιτι.τυχερηηηηηηηηηηη!!!!...Με αυτό το πλευρό να κοιμάται αχαχαχαχ.
κρατείται μυστικο κυκλοφορουν και παπαρατσιπότε είναι ο γάμος...?![]()
![]()
![]()

μην εισαι μαρτυριαρης ρε :- επειδη εισαι απο το σόι του γαμπρου και τα ξερεις30 φλεβαρη...![]()
![]()
![]()
![]()

πότε είναι ο γάμος...?![]()
![]()
![]()
τασοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....Δεν ξέρω δεν μπαίνει να μας πει χαχαχαχα. Εγώ πάντως προίκα έχω με έχει τακτοποιήσει η μαμά μου.

προίκα και τρύπα πάει πολύ ρε κοριτσάρα....Δεν ξέρω δεν μπαίνει να μας πει χαχαχαχα. Εγώ πάντως προίκα έχω με έχει τακτοποιήσει η μαμά μου.
μπαινει,απλα δεν το ξερεις.ουτε εμεις το ξερουμε.βασικα δεν το ξερει ουτε αυτος οτι ειναι μεσα...Δεν ξέρω δεν μπαίνει να μας πει χαχαχαχα. Εγώ πάντως προίκα έχω με έχει τακτοποιήσει η μαμά μου.
μπαινει,απλα δεν το ξερεις.ουτε εμεις το ξερουμε.βασικα δεν το ξερει ουτε αυτος οτι ειναι μεσα...![]()
σταματα ρε εχω λιώσει απο τα γελιαμπαινει,απλα δεν το ξερεις.ουτε εμεις το ξερουμε.βασικα δεν το ξερει ουτε αυτος οτι ειναι μεσα...![]()

προίκα και τρύπα πάει πολύ ρε κοριτσάρα....
μάλλον έκανες καλό ντιλ με τον γαμπρό...![]()
![]()
![]()
παει η προικα :- σκονη και θρύψαλα θα γινειτασοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....![]()

πρεπει να τον μαθεις μπανιο τιποτα δεν του εμαθεςΑ τόσο καλά Μήπως φοβάται ότι αν μπαίνει θα βγει μια και έξω για τα καλά, ; χαχαχαχ

αν είναι και {προικισμένος} ποιος στην χάρη σου....Μωρέ από όλα έχουμε σαν το σουβλάκι.