negreponte
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2014
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
με λαδι εισαι πασαλειμενη καυλα μου??ποσο καυλα εισαι!!!μεχρι το λαρυγγι την αλλη φορα!Καλό μεσημέρι κάβλες μού.
με λαδι εισαι πασαλειμενη καυλα μου??ποσο καυλα εισαι!!!μεχρι το λαρυγγι την αλλη φορα!Καλό μεσημέρι κάβλες μού.
Μεχρι το λαρυγγι και βαθια χωμένο στο κωλαρακι σου....καλο μεσημερι καυλα!!!!Καλό μεσημέρι κάβλες μού.
πηρα την κοπελα.ειναι τρελη καβλα.απιστευτη κωλαρα.ναθυ ταμπουκι με φτυσιματα κ μου κανε μια τρελη μαλακια με μασαζ στο πουτσο καλυτερο απο γαμησι.δυνατο εργαλειο.τα δινει ολα.πολυ καλη.το ευχαριστηθηκαΚαλό μεσημέρι κάβλες μού.
ωραίος αδερφέ..Πρέπει να δοκιμαστεί όντως ..Όταν βρω χρήμα και χρονοπηρα την κοπελα.ειναι τρελη καβλα.απιστευτη κωλαρα.ναθυ ταμπουκι με φτυσιματα κ μου κανε μια τρελη μαλακια με μασαζ στο πουτσο καλυτερο απο γαμησι.δυνατο εργαλειο.τα δινει ολα.πολυ καλη.το ευχαριστηθηκα

Τζένιφερ τής τον έχεις χώσει κανονικά εδώ, η είναι μούφα και κοιτάς μόνο!!! ΚαλημέραΚαλησπέρα Καλό Σαββατοκύριακο αγάπες μου....
Καλησπέρα ματιά μου.Καλησπερα τζεναρα καυλατα φιλια μου παντου
![]()
Καλησπέρα αγάπη χαχαχχα εσύ τι λες ? Κανονικά και με τον νόμο.Τζένιφερ τής τον έχεις χώσει κανονικά εδώ, η είναι μούφα και κοιτάς μόνο!!! Καλημέρα
άμα είναι με τον νόμο πάω πάσο, Δεν πιστεύω να πόνεσε γιατί έχεις μεγάλα προσόνταΚαλησπέρα αγάπη χαχαχχα εσύ τι λες ? Κανονικά και με τον νόμο.
δεσ pmΌλα τα δίνω εγώ κάβλα.
Έχεις πμ καρδιά μου.δεσ pm
δεν το πιστευω αυτο που βλεπω!!!Καλο μεσημέρι μωράκια φιλάκια πολλά πολλά και παντού.