jhon2005
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Έτσι για να καβλώνουμε επειδη σας εχω συνήθειση αλλιώς.
Τζενακι το εργαλειο το παιρνεις και στη πισω τρυπουλα σου?..βαλε μας και μια φωτο με το εργαλειο στο κωλαρακι σου..
Έτσι για να καβλώνουμε επειδη σας εχω συνήθειση αλλιώς.

Καλημέρα καρδιά μού έχεις πμ.με τρελαίνεις κουκλα!!!
εχεις pm![]()
![]()
λιγο πιο πανω πρεπειΚαλημέρα στα μωράκια μου σας φιλο θερμά.

αυτά είναι κόλπα πονηρά, που τα έμαθες εσύ βρε Τζένιφερ μού λες; ;;Καλημέρα στα μωράκια μου σας φιλο θερμά.
Καλημέρα doctor.Καλημέρα καυλιαρα Jennifer...
Καλημέρα μωρό αν της το βάλω λίγο ποιό επάνω θα τη στείλω χαχαχα.λιγο πιο πανω πρεπει![]()
![]()
![]()
![]()
θελεις καμμια διευκολυνση να σου κανω ;) προσφερομαιΚαλημέρα μωρό αν της το βάλω λίγο ποιό επάνω θα τη στείλω χαχαχα.
Καλημέρα καρδιά μού είδες χαχαχα.αυτά είναι κόλπα πονηρά, που τα έμαθες εσύ βρε Τζένιφερ μού λες; ;;
ΛΕΣ να πει τον δεσπότη, Παναγιώτη μετάΚαλημέρα μωρό αν της το βάλω λίγο ποιό επάνω θα τη στείλω χαχαχα.

μπορει να μην τον πη παναγιωτη παντως την προσευχη της θα την κανει σιγουραΛΕΣ να πει τον δεσπότη, Παναγιώτη μετά![]()
![]()

καυλομεσημέρι θέλεις να πεις...Καλό μεσημέρι κάβλες μού.
Καλησπέρα ματιά μου όλα καλά?καυλομεσημέρι θέλεις να πεις...
σ.σ βάλτε τα like στο νήμα...
Απο μασαζ επαγγελματικό σούπερ, αλλά και ταντρικό, όσο για το στοματικό της σε απογειώνει σε δευτερόλεπτα, ενω γίνεται και περιποίηση της γύρω περιοχής. Εχω περάσει μαζί της στις 3 φορές που έχουμε βρεθεί σούπερ και πολυ καλύτερα απο άλλες που το πάιζουν ντίβες και είναι μη το ενα και μη το άλλο ευχαριστώ Τζενάρα θα τα ξαναπούμε