Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Καλησπέρα ματιά μου χαχχαχα.Μ’αυτά και με αυτά , θα αρχίσουμε τα υπογλώσσια.
Καλησπέρα ματιά μου χαχχαχα.Μ’αυτά και με αυτά , θα αρχίσουμε τα υπογλώσσια.
απαγορευονται οι αναρτησεις φωτογραφιων,που προκαλουν εγκεφαλικα,και καρδιακα προβληματα,συμφωνα με τους κανονες του καρδιολογικου συλλογου ελλαδος...Καλο μεσημέρι μωρό μού ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα το φωτογράφο μου δεν τον αλλάζω για χίλια χρόνια. Είναι ένας και μοναδικός.
Χαχαχαχ πεθαίνω δεν μπορώ άλλο σταματά.απαγορευονται οι αναρτησεις φωτογραφιων,που προκαλουν εγκεφαλικα,και καρδιακα προβληματα,συμφωνα με τους κανονες του καρδιολογικου συλλογου ελλαδος...
εσυ εχεις ξεφυγει τελειως >Καλο μεσημέρι μωρό μού ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα το φωτογράφο μου δεν τον αλλάζω για χίλια χρόνια. Είναι ένας και μοναδικός.
;) 
Γιατί βρε κάβλα εγώ θέλω να σας δώσω και δουλειά για σπίτι.εσυ εχεις ξεφυγει τελειως >θελεις να εχουμε ατυχηματα εδω μεσα
![]()
;)
![]()
![]()
Καλησπερα καρδιά μού έχεις πμ.κανεις και ντουετο με το ξανθο το μωρακι?στειλε μου πμ με τιμες καυλες ειστε κ οι δυο σας θελω κ τις δυο!!!
εγω χαρα μου δεν ειμαι υπερ της δουλειας στο σπιτι ;) δουλευω συνηθως σε χοτελΓιατί βρε κάβλα εγώ θέλω να σας δώσω και δουλειά για σπίτι.
Μωράκι δεν το είπα για να σε προσβάλλω έννοια σου και είμαι ενημερωμένη χαχαχ. Φιλάκια πολλά και καλό μεσημέρι.εγω χαρα μου δεν ειμαι υπερ της δουλειας στο σπιτι ;) δουλευω συνηθως σε χοτελ![]()
![]()
![]()
![]()
εχω καυλα δεν προσβαλομαι με τιποτα ;)Μωράκι δεν το είπα για να σε προσβάλλω έννοια σου και είμαι ενημερωμένη χαχαχ. Φιλάκια πολλά και καλό μεσημέρι.
γουσταρω πολυ την τρελα σου
;)απαγορευονται οι αναρτησεις φωτογραφιων,που προκαλουν εγκεφαλικα,και καρδιακα προβληματα,συμφωνα με τους κανονες του καρδιολογικου συλλογου ελλαδος...
Η καλύτερη και η πιο καυλιάρικη φωτογραφία από την πιο καυλιάρα γκόμενα!!!!Καλο μεσημέρι μωρό μού ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα το φωτογράφο μου δεν τον αλλάζω για χίλια χρόνια. Είναι ένας και μοναδικός.

Καλησπέρα ματιά μου εχεις πμ.τζεναρα check pm
ΜΟύναρος εσύ και απ΄ ότι φαινεται και η ξανθιά φιλενάδα σου. Τελειες και οι νέες φωτό!!Καλημέρα μωράκια όμορφη μέρα.
τι γίνετε εδώ ρε μωρό, πολύ κίνηση βλέπω σε όλες τής τρυπουλες σού!!!Καλο μεσημέρι μωρό μού ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα το φωτογράφο μου δεν τον αλλάζω για χίλια χρόνια. Είναι ένας και μοναδικός.
Ευχαριστώ πολύ μάτια μου παρέμε οπότε θες τηλ.ΜΟύναρος εσύ και απ΄ ότι φαινεται και η ξανθιά φιλενάδα σου. Τελειες και οι νέες φωτό!!
Θα τα πούμε σύντομα και από κοντά....................
Καλησπέρα ματιά μου χαχαχ πως να πουλήσω αλλιώς.τι γίνετε εδώ ρε μωρό, πολύ κίνηση βλέπω σε όλες τής τρυπουλες σού!!!