funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.200
- Πόντοι
- 456
και καμια φωτο της κοπελας ?
Μωρό φωτο δεν παίζει.και καμια φωτο της κοπελας ?
Καλησπέρα καρδιά μού έχεις πμ.ΜΑναρακι στηλε και από εδω ενα π.μ. για τις τιμες και τις υπηρεσιες του ντουετου και πληροφοριες για το άλλο το μωρο!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε ευχαριστω μωρό μου...Μας τρελανες με την κωλάρα σου...Για πολύ σκίσιμο....Καλημέρα καρδιά μού έχεις πμ.
Καλημέρα καρδιά μού μπορείς να διαβάσεις στις πρώτες σελίδες του νήμα μου μερικές γιατί ακόμα δεν μου έχουν ανοίξει καρτέλα, να σαι καλά καλό Σαββατοκύριακο.Καλησπέρα σας, καλησπέρα Τζένη. Πού μπορώ να διαβάσω κριτικές? Έψαξα στα call girls και δεν κατάφερα να βρω, ευχαριστώ εκ των προτέρων![]()
Καλησπέρα ματιά μου μπορείς από της 9 το πρωί να με καλέσεις ευχαριστώ πολύ και καλό Σαββατοκύριακο.ωρες ποιο ευκολης επικοινωνιας υπαρχουν;;
καλημερα κουκλαΚαλημέρα να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.
Καλημέρα μαναράκι μου.καλημερα κουκλα
Καλό ξημέρωμα κάβλες μού.
Καλημέρα καρδιά μού έχεις πμ.καλημερα , καποιο τηλ , προγραμμα και τιμη ? ενδιαφερομαι για Κυριακη πρωι , αν ειναι να μιλησουμε σημερα (σαββατο) το απογευμα να το κανονισουμε
Καλημέρα καρδιά μού δεν έχει να κάνει με τον φωτογράφο αυτό χαχαχαχαα.πολυ καλιτεχνικη φωτο...εχεις καλο φωτογραφο![]()
Καλημέρα μωρό μου εδώ είμαι οπότε γουστάρεις.Ω ρε κωλάρα!!!Σύντομα θα τα πούμε από κοντά και θα την τιμήσω δεόντως κοριτσάρα!!!