Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Καλησπέρα ματιά μου εχεις πμ.η φίλη σου έχει γυρίσει?
Καλησπέρα ματιά μου εχεις πμ.η φίλη σου έχει γυρίσει?
Αγάπη δεν θα έρθει αυτή αλλά έχω μια ελληνίδα 37 χρόνον πολύ καλεί.η φίλη σου έχει γυρίσει?
φωτό έχουμε? Τιμές? Υπηρεσίες?Αγάπη δεν θα έρθει αυτή αλλά έχω μια ελληνίδα 37 χρόνον πολύ καλεί.
οκ.τιμες και υπηρεσίες που προσφέρει? Περιγραφή φωτόΑγάπη καλησπέρα η κοπέλα δεν θα έρθει ξανα Αθηνά αλλά έχω να προτείνω άλλη, Μια ελληνίδα ξανθιά 37 χρόνον αδύνατη.
Αγάπη καλησπέρα η κοπέλα δεν θα έρθει ξανα Αθηνά αλλά έχω να προτείνω άλλη, Μια ελληνίδα ξανθιά 37 χρόνον αδύνατη.Μπορεις να μου δωσεις πληροφοριες για την φιλη σου ?
Δυστυχώς φωτο μπρος το παρόν δεν έχω για να ανεβάζω αλλά θα το κανονίσω άμεσα στο μετάξι θα πέσει μόνη αλλά και ντυο μαζί μου. Όσο αφορά υπηρεσίες άμεσα θα ενημερώσω.φωτό έχουμε? Τιμές? Υπηρεσίες?
τιμές και υπηρεσίες? Και αν μπωρεις Τετάρτη πρωί ?Δυστυχώς φωτο μπρος το παρόν δεν έχω για να ανεβάζω αλλά θα το κανονίσω άμεσα στο μετάξι θα πέσει μόνη αλλά και ντυο μαζί μου. Όσο αφορά υπηρεσίες άμεσα θα ενημερώσω.
Ενταξει κουκλα .Δυστυχώς φωτο μπρος το παρόν δεν έχω για να ανεβάζω αλλά θα το κανονίσω άμεσα στο μετάξι θα πέσει μόνη αλλά και ντυο μαζί μου. Όσο αφορά υπηρεσίες άμεσα θα ενημερώσω.
Έγινε καρδιά μού.Ενταξει κουκλα .
Οποτε μπορεσεις ενημερωσε μας.

Καλημέρα μωράκια μου.
καταρχήν Καλημέρα!!!! Όλα αυτά μαζί ρε μωρό χα χα τι είπες τώρα!!°°°°!!Καλησπέρα Καλό μήνα σε όλους φιλάκια πολλά και καλό βράδυ.