Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Αγάπη μ εσύ.μόνο γιά γλύψιμο τύπε, για σκίσιμο και πολύ πούτσα![]()
![]()
Αγάπη μ εσύ.μόνο γιά γλύψιμο τύπε, για σκίσιμο και πολύ πούτσα![]()
![]()
Καλησπέρα μωρό εχεις βιβερ.Tzenaki καλησπέρα ,τη κανεις βρε μορο μου ... μετα το 4ημερακι πρεπει να τα πουμε ...![]()
Καλησπέρα ματιά μου ευχαριστώ πολύ.κουκλα οπως παντα τζενακι
Καλημερα καυλοτζενη!
[/quote
Καλημέρα μωρό Καλή εβδομάδα να έχεις.
Χαχχαχα μωρό μου καλημέρα γιατί το λες αυτό?Καλημέρα λατινα αν αρχιζει ετσι συγουρα θα είναι καλη,γιατι την προηγουμενη μας μπηκε στον πατο
Τραβαω και εγω το κουπι μου λατινα να φανταστείς για να κανω ένα ραντευου μαζι σου πρεπει να δουλευω ένα μηνα χωρις ρεπο και 16 ωρα για να μηνουν 150 ευρο στην ακρη να περασω και εγω λιγες στιγμες μαζι σουΧαχχαχα μωρό μου καλημέρα γιατί το λες αυτό?

Καλημέρα Γιώργο μου .Είδες τί τραβάει ο κόσμος γιά πάρτυ σού,,, λατινα καλημέρα![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα Τζεναρα...Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι.
Καλημέρα καρδιά μού καλή εβδομάδα πως παει η Σαλονίκη?Καλημέρα Τζεναρα...
Ολα καλα!! ποτε θα μας ερθεις με το καλο?Καλημέρα καρδιά μού καλή εβδομάδα πως παει η Σαλονίκη?
Μπράβο ομορφιά μου, μου ήταν αδύνατον να έρθω στις 20 του μηνός όπως και είχα προγραμματίζει.Λόγο της πολυκοσμία εκεί δεν μπόρεσα να βρω δωμάτιο στο Ανδρομέδα που ήθελα αλλά πιστεύω πριν της 15 να ανέβω οπότε θα τα πούμε από κοντα καρδιά μου.Ολα καλα!! ποτε θα μας ερθεις με το καλο?
ελπίζω πρίν τής 15 του μήνα,, να φάμε καί εμείς λατινα!!!! Για να δούμε τι θα δούμε;;;Μπράβο ομορφιά μου, μου ήταν αδύνατον να έρθω στις 20 του μηνός όπως και είχα προγραμματίζει.Λόγο της πολυκοσμία εκεί δεν μπόρεσα να βρω δωμάτιο στο Ανδρομέδα που ήθελα αλλά πιστεύω πριν της 15 να ανέβω οπότε θα τα πούμε από κοντα καρδιά μου.
Οπότε γουστάρεις καρδιά μου.ελπίζω πρίν τής 15 του μήνα,, να φάμε καί εμείς λατινα!!!! Για να δούμε τι θα δούμε;;;
η φίλη σου έχει γυρίσει?Οπότε γουστάρεις καρδιά μου.