Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Καλημέρα μωρό μου χαχαχαχ εσύ και οι ατάκες σου.τζενη,με καθε φωτο,να δινεις δωρο και ενα κολαρο για το αυχενικο...![]()
![]()
Καλημέρα μωρό μου χαχαχαχ εσύ και οι ατάκες σου.τζενη,με καθε φωτο,να δινεις δωρο και ενα κολαρο για το αυχενικο...![]()
![]()
Καλημέρα κάβλα μου....Λατίνα είσαι σκέτη τρέλα Καλημέρα!!!!????
Από κολάρα καλά πάει η γκόμενα, να βλέπαμε και λίγο μουνάκι.
Μωρό μου οι επιθυμίες σου γίνανε.Από κολάρα καλά πάει η γκόμενα, να βλέπαμε και λίγο μουνάκι.
Καλησπέρα ματιά μου πάρε και εσύ ένα πακέτο φουλ.....Αυτό πάει πακέτο Andrew ...και σε συνδυασμό με τα ωραία στήθη,"πλούσια τα ελέη" ,υπέροχα!
καλησπέρα Τζένη,, τώρα πού είδα τήν φωτογραφία τής μουναρας σου,,άρχισε κάτι από κάτω νά ξυπνάει,, σκέφτομαι πού το είχα στό στόμα μού, καί με πιάνει μία τρέλα μουνάρα το τζενακι τύπεΚαλησπέρα ματιά μου πάρε και εσύ ένα πακέτο φουλ.....

Καλησπέρα ματιά μου πάρε και εσύ ένα πακέτο φουλ.....
Καλησπέρα ματιά μου πάρε και εσύ ένα πακέτο φουλ.....
Καλησπέρα αγάπη.καλησπέρα Τζένη,, τώρα πού είδα τήν φωτογραφία τής μουναρας σου,,άρχισε κάτι από κάτω νά ξυπνάει,, σκέφτομαι πού το είχα στό στόμα μού, καί με πιάνει μία τρέλα μουνάρα το τζενακι τύπε![]()
![]()
Καλησπέρα ματιά μου έτσι μωράκι είναι η Λατίνες μες στην κάβλα να ξερεις οπότε γουστάρεις εδώ είμαι.Έτσι το έγραψα δεν περίμενα όντος να βάλεις είσαι πολύ καύλα.
Θα σε έχω στα υπόψιν αφού δείχνεις καλό ενδιαφέρον και δεν έχω ξαναπάρει Δομινικανή![]()
.
Πάντα μωράκι μου πάντα και με πολύ καλή διάθεση να ξέρεις.Αυτή είσαι Τζένη! Απίστευτη και πάντα "έτοιμη για όλα"!
Καλησπέρα αγάπη τι κάνεις εσύ? Όλα καλά μωρό?xaxaxa παντα ετοιμη η Λατινα....
δωσε πονο Τζενακι!!
Γεια σού Τζένη με την κωλαρα σού!!!καλά είσαι αγάπη εσύ; ;;Καλησπέρα αγάπη τι κάνεις εσύ? Όλα καλά μωρό?
Καλησπέρα και πάλι μωρό όλα καλα .Γεια σού Τζένη με την κωλαρα σού!!!καλά είσαι αγάπη εσύ; ;;
τρομερό το μουνάκι σού,,, το θέλω πάλι και πάλι!!!Μωρό μου οι επιθυμίες σου γίνανε.