easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 569
- Πόντοι
- 146
Καλημέρα να έχετε μια όμορφη τρίτη.
Πωπωω ρε φιλε.. ο κοσμος ολος ! νασαι καλα ρε τζενακι να μας φτιαχνεις τη.. διαθεση !!
Καλημέρα να έχετε μια όμορφη τρίτη.
παλι λαθος το λες ελληνικα δεν εμαθες ακομηΌμορφες Καλήμερες σε όλους.
ΚΑΥΛΗΜΕΡΕΣ ειπαμε

Έχεις δίκιο μωρό μου την καλημέρα από μένα.παλι λαθος το λες ελληνικα δεν εμαθες ακομη![]()
ΚΑΥΛΗΜΕΡΕΣ ειπαμε
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα καρδιά μού ξέρεις καμία φορά ανεβαίνει ανάποδα η φωτό αλλά την αφήνω έτσι γιατί ξέρω πως θα γυρίζεται να την δείτε χαχαχαχ.καλημερα Τζενη..μας εσπασες τον σβερκο με την φωτο...
μεσα στην καυλα πρωι-πρωι![]()
![]()
Καλησπέρα αγάπη χαχαχαχ δεν το ήθελα πάρε για να έρθεις στα ίσια.Γεια σου Τζενακι.. στραβοκεφαλιασαμε !!![]()

μωρό μού αυτές τής ρόγες,,τής σκέφτομαι ακόμη,,Και τής θέλω πάλι στο στόμα μουΈφυγε χωρίς να θέλω χαχαχαχχ.

Καλησπέρα αγάπη εδώ είμαι.Γεια σού τζενακη!!!!!!!! Σε χάσαμε σήμερα κουκλίτσα;;;;;
Εδω εισαι..αλλα δεν σε βλεπουμε!!!!Καλησπέρα αγάπη εδώ είμαι.
Καλησπέρα ματιά μου τι κάνεις εσύ? Ειπα να μην σας κουράζω πολύ και για αυτό.Εδω εισαι..αλλα δεν σε βλεπουμε!!!!
Καλα,,μια χαρα...Καλησπέρα ματιά μου τι κάνεις εσύ? Ειπα να μην σας κουράζω πολύ και για αυτό.
Κρύβεται να μην την ματιάξουμε...Εδω εισαι..αλλα δεν σε βλεπουμε!!!!
τώρα που θα σου έρθει σαλόνικα!!!!!!! Ελπίζω να τής εξηγήσεις,, καλά το όνειρο!!!!!Εδω εισαι..αλλα δεν σε βλεπουμε!!!!
Κωλάρα....!!!!Παρ'την γιατί δεν θα ησυχάσεις.
Θεέ μου....και μόνο που την βλέπω γίνομαι Turbo....Καλημέρα να έχετε μια όμορφη τρίτη.