Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Καλημέρα μωρό μου χαχα ωραίος.να πινεις καφε και να βλεπεις αυτον τον κωλο!!!τι αλλο να ζητησεις απο τη ζωη???ξερω-ξερω!!!να τον παρεις κιολας!!καλημερα σας!
Καλημέρα μωρό μου χαχα ωραίος.να πινεις καφε και να βλεπεις αυτον τον κωλο!!!τι αλλο να ζητησεις απο τη ζωη???ξερω-ξερω!!!να τον παρεις κιολας!!καλημερα σας!
σίγουρα η τρίτη θα είναι καλή!!! Με αυτα που βλέπουμε σήμερα,,,, καλημέρα τζενακι με το τρελό κωλακι!!!!!!!Καλημέρα να έχετε μια όμορφη τρίτη.

Καλημέρα καρδιά μού ευχαριστώ πολύ.σίγουρα η τρίτη θα είναι καλή!!! Με αυτα που βλέπουμε σήμερα,,,, καλημέρα τζενακι με το τρελό κωλακι!!!!!!!
Καλημέρα Τασούλη μου.η αληθεια ειναι πως με αυτα που βλεπης μονο για δουλεια δεν θα πας![]()
![]()
![]()
υπάρχει περίπτωση!!! Αυτή τήν φωτογραφία νά τήν δούμε,,, χωρίς στριγκ... Καλημέρα τζενακη....Καλημέρα να έχετε μια όμορφη τρίτη.
Καλημέρα Jorge τσάμπα πράγματα χαχαχ.υπάρχει περίπτωση!!! Αυτή τήν φωτογραφία νά τήν δούμε,,, χωρίς στριγκ... Καλημέρα τζενακη....
υπάρχει περίπτωση!!! Αυτή τήν φωτογραφία νά τήν δούμε,,, χωρίς στριγκ... Καλημέρα τζενακη....
Πες τα μωρό μου, η καλύτερη φάση είναι να σκέφτεσαι πως το φοράω και θα μου το βγάλεις εσύ.με στρινγκ μια χαρα ειναι...μεγαλυτερη καυλα βγαζει ετσι...
α ρε Τζεναρα...
Πες τα μωρό μου, η καλύτερη φάση είναι να σκέφτεσαι πως το φοράω και θα μου το βγάλεις εσύ.

Μαναρι μου με τετοια κωλάρα σίγουρα θα είναι......για γλυψιμο,για μπατσακια,για πολύ γαμησι.....Καλημέρα να έχετε μια όμορφη τρίτη.
Πες τα μωρό μου, η καλύτερη φάση είναι να σκέφτεσαι πως το φοράω και θα μου το βγάλεις εσύ.

Παρ'την γιατί δεν θα ησυχάσεις.
ελα ρε λατινα δωσε στο λαοΠαρ'την γιατί δεν θα ησυχάσεις.
βεντουζα καυλαρε

σκέτη καύλα αυτή η κωλάρα...για σκίσιμο.....Παρ'την γιατί δεν θα ησυχάσεις.
από τώρα πας για ύπνο!!!!Μωρό,,,,Καλό βράδυ αγάπες μου.