Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Τίποτα μάτια μου , εδώ είμαι και σε περιμένω σύντομα φιλάκια πολλά πολλά και παντού.Σε ευχαριστω μωρο μου, πολυ συντομα θα τα πουμε απο κοντα!
Τίποτα μάτια μου , εδώ είμαι και σε περιμένω σύντομα φιλάκια πολλά πολλά και παντού.Σε ευχαριστω μωρο μου, πολυ συντομα θα τα πουμε απο κοντα!
Καλησπέρα αγάπη, ευχαριστώ πολύ.άντε το πήρες το δώρο σού τυχερός είσαι, πάντως η ρόγες σού είναι κάβλα
σού έστειλα πμ, ελπίζω να μου απαντήσεις...Καλησπέρα αγάπη, ευχαριστώ πολύ.
Αγάπη έχεις πμ.σού έστειλα πμ, ελπίζω να μου απαντήσεις...
καλημερα ομορφια μου!!Καλημέρα Καλημέρα.....

Καλημέρα Αντρέα μου, τι κάνεις ψυχή?καλημερα ομορφια μου!!![]()
Καλημέρα καρδιά μού.καλημερα κορμαρα...
εσυ?φρονιμη?δεν σε πιστευω ...νοικοκυρουλα μου!!!!Ποιος θέλει να έρθει να βάλει ένα χεράκι.... υπόσχομαι να είμαι φρόνιμη.
δειξε,που θελεις να βαλουμε χερακι,και καποιος θα ερθει...Ποιος θέλει να έρθει να βάλει ένα χεράκι.... υπόσχομαι να είμαι φρόνιμη.

Αμέσως καυλα μου και να ξέρεις είμαι υπακοή.δειξε,που θελεις να βαλουμε χερακι,και καποιος θα ερθει...![]()
Αμέσως καυλα μου και να ξέρεις είμαι υπακοή.

Αυτό προσπαθώ....Φτιάξε μας την ημέρα καυλα.
Καλημέρα καρδιά μού.Καλησπέρα Τζενάρα !
Αν πιαστει κανεις σε αυτα τα δίχτυα που να γλυτώσει...οχι οτι θα θελει κιόλας....Καλησέρα καυλα μου....Αμέσως καυλα μου και να ξέρεις είμαι υπακοή.
Χαχαχαχ καλησπέρα μωρό μου.Αν πιαστει κανεις σε αυτα τα δίχτυα που να γλυτώσει...οχι οτι θα θελει κιόλας....Καλησέρα καυλα μου....