Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Δεν καταλαβαίνω καρδιά μού.me kaylvsew!!!to krima sto laimo soy!
Δεν καταλαβαίνω καρδιά μού.me kaylvsew!!!to krima sto laimo soy!
Αυτά είναι για να μην με ξεχάσετε αν και πιστεύω δεν ξεχνιέμαι εγώ...????
Καλημέρα μάτια μου.Την καλημέρα μου στο ωραιότερο κορίτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα καρδιά μου.δεν ξεχνιεσαι κοπελαρα μου...
καλημερα λατινα μου!!
Καλημέρα μα λέω και εγω τι εγινε χαχαχα.καλημερα!!δικο μου λαθος αγαπη!!γραφω λοιπον...μας καυλωσες!!!
Καλημέρα, αυτά είναι τέτοια λέγε μου λατρεία μου.Kαλημέρα έρωτα
παντως δεν ηταν και τοσο δυσκολο να καταλαβεις μωρο μου!!!!Καλημέρα μα λέω και εγω τι εγινε χαχαχα.
Χαχχαχα να ξερεις εγώ είμαι λίγο αργεί για να πάρω στροφές αλλά στο τέλος τα καταφέρνω.παντως δεν ηταν και τοσο δυσκολο να καταλαβεις μωρο μου!!!!
Καλημέρα καρδιά μού ευχαριστώ αλλά από μακριά δεν τα νιώθω, οπότε ξέρεις ρι πρέπει να κάνεις Ναι χχααχαχχ.Καλημέρα μωρό μου. Φιλάκια παντού
Συνάντηση σήμερα πρωί στο bill με την Τζένη μια ωρα γεμάτη...εκ πρώτης οψεος φαίνεται όμορφη κοπέλα που σίγουρα όταν περάσει απο δίπλα σου στον δρομο θα γυρίσεις να την κοιτάξεις...πρώτα στο πρόσωπο και αφού περάσει δίπλα σου γυριζεις και κοιτάς και τον κώλο της καθώς εχει φυσική ομορφιά...
Μπαίνει στο δωμάτιο φιλακι για καλοσωρισμα, λίγη κουβέντα για να σπάσει ο πάγος και βουρ στο ψητό...
Ανεβαινει απο πάνω φιλάκια στο στόμα, λαιμό μαζι με γλειψιμο, στήθος και κατεβαίνοντας καταλήγει στα μπαλάκια οπου μετα απο ενα γλειψιμο επικεντρώνεται να κάνει ενα υπέροχο στοματικό προσπαθοντας να το καταπιει ποτε ολοκληρο και ποτε να μου δείχνει με την γλώσσα της πως το γλείφει κοιτώντας με στα μάτια με αυτο το καυλιαρικο βλέμμα που ειναι ολα τα λεφτά...ανταπέδωσα γλυφωντας το στήθος της και βάζοντας της δαχτυλακι...πέρασμα σκούφου και για πρώτη στάση ανεβαίνει απο πάνω, δίνοντας φιλάκια στο στόμα , λαιμό και εγώ να γλειφω το στήθος της...
Γύρισμα σε ιεραποστολικό όπου δεν χορταινα την μουναρα της κλείδωσε τα πόδια της γύρω από εμένα και με φιλάκια και γλειψιματα απο μέρους μου στον λαιμό και παιξιμο απο μερους της της κλειτοριδας έγινε η πρώτη κατάθεση...
Ντουζακι και οι 2 και ξεκίνημα δεύτερου γύρου οπου ζήτησα παλι αυτό το ερεθιστικό στοματικό...αφού τον έκανε τούρμπο σε λίγα λεπτά περνάει προφυλακτικό και κατέλαβε ακριβώς την επιθυμία μου να την πάρω στα τεσσερα! Αφού της το είπα ο ίδιος πως με πρόλαβε!
Γυρίζει στα τέσσερα όπου με σφιροκοπημα κρατώντας τον κώλο της, με βογγητα και την θεα απο τον καθρεφτη να γαμαω τετοια γυναικαρα και την θεα της κωλαρας της όπως άνοιγε με βρήκε το τελείωμα μετά από αρκετά λεπτά...
Αν και μου εξέφρασε παράπονο που τελείωσα καθώς ήθελε και άλλο...
Ντουζακι, συζήτηση λίγων λεπτων και έφυγε...
Συνοπτικά για εμένα η Τζένη ειναι μια καλοσυνάτη, φυσικής ομορφιάς κοπέλα που κοιτάει να περάσει καλα ο άλλος χωρίς να κοιτάει τον χρόνο...
Κατάφερε με τον τρόπο της να με χαλαρωσει και να με κάνει να νιώσω πως ήμουν με την κοπέλα μου...και το σημαντικό... Να το απολαυσω.. Την προτείνω και μια δοκιμή μαζι της θα σας πείσει για να ακολουθήσουν και αλλες συναντήσεις...
Καλές δουλειές Τζένη και ανυπομονω να ξανακανονισουμε![]()

Ματια μου χαίρομαι που μπόρεσα να σε κάνω να περάσεις όμορφα μαζί μου.Συνάντηση σήμερα πρωί στο bill με την Τζένη μια ωρα γεμάτη...εκ πρώτης οψεος φαίνεται όμορφη κοπέλα που σίγουρα όταν περάσει απο δίπλα σου στον δρομο θα γυρίσεις να την κοιτάξεις...πρώτα στο πρόσωπο και αφού περάσει δίπλα σου γυριζεις και κοιτάς και τον κώλο της καθώς εχει φυσική ομορφιά...
Μπαίνει στο δωμάτιο φιλακι για καλοσωρισμα, λίγη κουβέντα για να σπάσει ο πάγος και βουρ στο ψητό...
Ανεβαινει απο πάνω φιλάκια στο στόμα, λαιμό μαζι με γλειψιμο, στήθος και κατεβαίνοντας καταλήγει στα μπαλάκια οπου μετα απο ενα γλειψιμο επικεντρώνεται να κάνει ενα υπέροχο στοματικό προσπαθοντας να το καταπιει ποτε ολοκληρο και ποτε να μου δείχνει με την γλώσσα της πως το γλείφει κοιτώντας με στα μάτια με αυτο το καυλιαρικο βλέμμα που ειναι ολα τα λεφτά...ανταπέδωσα γλυφωντας το στήθος της και βάζοντας της δαχτυλακι...πέρασμα σκούφου και για πρώτη στάση ανεβαίνει απο πάνω, δίνοντας φιλάκια στο στόμα , λαιμό και εγώ να γλειφω το στήθος της...
Γύρισμα σε ιεραποστολικό όπου δεν χορταινα την μουναρα της κλείδωσε τα πόδια της γύρω από εμένα και με φιλάκια και γλειψιματα απο μέρους μου στον λαιμό και παιξιμο απο μερους της της κλειτοριδας έγινε η πρώτη κατάθεση...
Ντουζακι και οι 2 και ξεκίνημα δεύτερου γύρου οπου ζήτησα παλι αυτό το ερεθιστικό στοματικό...αφού τον έκανε τούρμπο σε λίγα λεπτά περνάει προφυλακτικό και κατέλαβε ακριβώς την επιθυμία μου να την πάρω στα τεσσερα! Αφού της το είπα ο ίδιος πως με πρόλαβε!
Γυρίζει στα τέσσερα όπου με σφιροκοπημα κρατώντας τον κώλο της, με βογγητα και την θεα απο τον καθρεφτη να γαμαω τετοια γυναικαρα και την θεα της κωλαρας της όπως άνοιγε με βρήκε το τελείωμα μετά από αρκετά λεπτά...
Αν και μου εξέφρασε παράπονο που τελείωσα καθώς ήθελε και άλλο...
Ντουζακι, συζήτηση λίγων λεπτων και έφυγε...
Συνοπτικά για εμένα η Τζένη ειναι μια καλοσυνάτη, φυσικής ομορφιάς κοπέλα που κοιτάει να περάσει καλα ο άλλος χωρίς να κοιτάει τον χρόνο...
Κατάφερε με τον τρόπο της να με χαλαρωσει και να με κάνει να νιώσω πως ήμουν με την κοπέλα μου...και το σημαντικό... Να το απολαυσω.. Την προτείνω και μια δοκιμή μαζι της θα σας πείσει για να ακολουθήσουν και αλλες συναντήσεις...
Καλές δουλειές Τζένη και ανυπομονω να ξανακανονισουμε![]()
Καλό μεσημέρι αγάπες μου......