NBAZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 38
- Like
- 1.927
- Πόντοι
- 5.395
Θα το πούμε επίσημα πλέον η ώρα της Λατίνας. Μέχρι και ο καθρέπτης κάβλωσε!!!Και τώρα για να μας μπει καλά ό μήνας χαχαχα καλό μεσημέρι μωράκια μου....
Θα το πούμε επίσημα πλέον η ώρα της Λατίνας. Μέχρι και ο καθρέπτης κάβλωσε!!!Και τώρα για να μας μπει καλά ό μήνας χαχαχα καλό μεσημέρι μωράκια μου....
εμένα πάντως μου μπήκε σούπερ γιατί έτσι είχα το μωρό σήμερα τζεναρα την επόμενη φορά 3ωρο τι να μου κάνει 1ωρα μόλις πήρα την σύνταξη έγινε κατάθεση δεν χρειάζεται να πο τπτ το μωρό είναι σούπερ σε όλα ευγενικό γλυκό όμορφη έξυπνη αστέρι το αξίζει το 100ε κ με το παραπάνωΚαι τώρα για να μας μπει καλά ό μήνας χαχαχα καλό μεσημέρι μωράκια μου....
Χαχχαχα εσύ τα έκανες αυτά εσύ τα φταις...Θα το πούμε επίσημα πλέον η ώρα της Λατίνας. Μέχρι και ο καθρέπτης κάβλωσε!!!
Επίσης μωρό μου χαχαχχαΚαλό μήνα κούκλα. Η μεσημεριανή καβλα μας έχεις γίνει...
Μωρό μου εσύ μαζί σου και στη κόλαση θα πάω....εμένα πάντως μου μπήκε σούπερ γιατί έτσι είχα το μωρό σήμερα τζεναρα την επόμενη φορά 3ωρο τι να μου κάνει 1ωρα μόλις πήρα την σύνταξη έγινε κατάθεση δεν χρειάζεται να πο τπτ το μωρό είναι σούπερ σε όλα ευγενικό γλυκό όμορφη έξυπνη αστέρι το αξίζει το 100ε κ με το παραπάνω
ΚΑλησπέρα και καλό μήνα καύλα μου...Θα μας πεθάνεις!!!!!Και τώρα για να μας μπει καλά ό μήνας χαχαχα καλό μεσημέρι μωράκια μου....
Καλησπέρα αγάπη έχεις πμΚαλησπερα τζενη θα μπορουσα να εχω το τηλεφωνο σου
Καλησπέρα αγάπη επίσης.ΚΑλησπέρα και καλό μήνα καύλα μου...Θα μας πεθάνεις!!!!!
ΕΠ ΕΠ τι έχουμε εδώ εεεεΚαλησπέρα αγάπη επίσης.
Είπα μα πω μια καληνύχτα, φιλάκια πολλά πολλά και παντού.ΕΠ ΕΠ τι έχουμε εδώ εεεε
Καλό βράδυ κάβλα τι μας κάνεις μέσα στην νύχτα τούρμπο τούρμποΕίπα μα πω μια καληνύχτα, φιλάκια πολλά πολλά και παντού.

ετσι?Καλησπέρα σε όλους, ειμαι πολύ χαρούμενη σήμερα άξιζε η αϋπνία μου χαχαχααχ κοιμήθηκα στις μια τα ξημερώματα και ξύπνησα στις τρεις τα ξημερώματα.

άμα είναι να ξυπνάς έτσι κάθε μέρα τότε να κοιμάσαι 2 ώρες πάντα υγ η ρόγες είναι έτσι από το κρύο ή απο κάποια τυχερή γλώσσαΚαλησπέρα σε όλους, ειμαι πολύ χαρούμενη σήμερα άξιζε η αϋπνία μου χαχαχααχ κοιμήθηκα στις μια τα ξημερώματα και ξύπνησα στις τρεις τα ξημερώματα.

Τρελα εισαι !!!