Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Καλησπέρα αγάπη χαχαχ κλαίω, τι να κάνω εσείς με έχετε αρρωστήσει χαχαχ ψώνιο χαχαχαα.![]()
![]()
χτυπησες παλι...ειναι η ωρα σου
Καλησπέρα αγάπη χαχαχ κλαίω, τι να κάνω εσείς με έχετε αρρωστήσει χαχαχ ψώνιο χαχαχαα.![]()
![]()
χτυπησες παλι...ειναι η ωρα σου
Χαχαχ καλησπέρα μωρό μουκωλααααααρα λεμε!!!
ποτε θα βρουμε χρονο δεν ξερω!!
μας βλεπω για πρωινο να τρωμε μαναρι!!![]()
![]()
![]()
η φιλη σου ποτε γυρναει για να σας δω μαζιΧαχαχ καλησπέρα μωρό μου
Καλησπέρα αγάπη όταν θα έρθει θα κάνω ανακοίνωση.η φιλη σου ποτε γυρναει για να σας δω μαζι
Κανένας δεν αντέχει με πίσω σύστημα Λατίνας τον νου σου....Μεσημέρι και ποιός αντέχει χαχαχαχαχ.
Γιατί μου το κάνεις αυτό; Θες να με στείλεις αδιάβατο;Μεσημέρι και ποιός αντέχει χαχαχαχαχ.
Καλησπέρα αγάπη μου καλό βράδυ σε όλουςΚάβλα το μωρο γειά σ λατινα με τα ωραία σου..
αυτή την φωτο πρέπει να την βάλεις κ απο την άλλη να δούμε κολάρα λατιναςΚαλησπέρα αγάπη μου καλό βράδυ σε όλους
Βρε μικρούλι αφού την έβαλα πρίν... πάρε άλλη χαχααχ.αυτή την φωτο πρέπει να την βάλεις κ απο την άλλη να δούμε κολάρα λατινας
τρελή κωλαρα λέμε όχι σαν κάτι ακωλα που μας έχουν φάει με την τρύπα τους την στενή εδώ το μωρό δίνει κωλαραΚαληνύχτα μωράκια μου........

Καλημέρα και καλό μήνα τα φιλιά μου σε όλους.
Καλημέρα μωρό καλό μήνα.Καλημέρα τζεναρα καλο μηνα![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα καρδιά μου χαχα Όχι μάλλον εύχομαι ολόψυχα να είναι καλός ο μήνας.με αυτα που βλεπουμε πρωι πρωι μαλλον καλος θα ειναι ο μηνας !
μωρό μου τι πυραυλοκουνιτο μωρό είσαι εσύ εεε θέλω λατινα να 4 κ ξέρω ψωμί καλό μουνα σε όλουςΚαλημέρα και καλό μήνα τα φιλιά μου σε όλους.

Καλημερα Τζενη,και Καυλο μηνα ολο το μηνα!!!!Καλημέρα και καλό μήνα τα φιλιά μου σε όλους.