το θεμα ειναι ν αρεσει και σε σενα οτι σου κανουμε ομως,σωστα?Καλημέρα μωρό μου. Τι να κάνω αφού σας αρέσει.

το θεμα ειναι ν αρεσει και σε σενα οτι σου κανουμε ομως,σωστα?Καλημέρα μωρό μου. Τι να κάνω αφού σας αρέσει.

Εννοείτε μωρό μου ότι μου αρέσει αλλιώς δεν θα το έκανα.το θεμα ειναι ν αρεσει και σε σενα οτι σου κανουμε ομως,σωστα?![]()
![]()
![]()
![]()
πΑντα θεωρω υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης και στοχευουμε στο καλυτερο!@!!!Εννοείτε μωρό μου ότι μου αρέσει αλλιώς δεν θα το έκανα.

Καλημέρα καυλα μου. Ελα για να ανοίξει καλά το μάτι σου.καβλοκαλημερα τι ωραία μέρα σήμερα εεεε μάς άνοιξε το μάτι πάλι πρωί πρωι..
Thanks baby...
εχω εκφραστει αλλα και περιποιηθει ιδιαιτερα αυτες τις ρωγες...αδυναμια μεγαλή μαζι εμ την θεικη σου κωλαρα μωρο μου...ευγε!!!Καλημέρα καυλα μου. Ελα για να ανοίξει καλά το μάτι σου.

Έτσι ακριβώςπΑντα θεωρω υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης και στοχευουμε στο καλυτερο!@!!!
![]()
![]()
![]()

Καλημέρα καυλα μου. Ελα για να ανοίξει καλά το μάτι σου.
Ο φωτογραφοs τα σπαει...Καλημέρα καυλα μου. Ελα για να ανοίξει καλά το μάτι σου.
«ο καιρός γαρ εγγύς»Καυλες και η δύο.
Αυτό να φοράς και να έχεις στηθεί έτσι και εγώ πίσω σου να τιμάω τη κωλάρα σουΚαλημέρα αγάπες......
Δομινικανα μωρό μουαυτη ειναι αυθεντικη σπανιολα
Αυτός είναι όλα καλα λεφτάΟ φωτογραφοs τα σπαει...
Έχεις ακόμα πολλά να δεις.Αυτό να φοράς και να έχεις στηθεί έτσι και εγώ πίσω σου να τιμάω τη κωλάρα σου
Όπως;Έχεις ακόμα πολλά να δεις.