Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Καλημέρα μάτια μου.Καλημέρα καυλα μου
Φιλιά πολλά στο κωλαράκι
Καλημέρα μάτια μου.Καλημέρα καυλα μου
Φιλιά πολλά στο κωλαράκι
Καλημέρα καρδιά μού επίσης.καλημερα και καλη εβδομαδα...
πο πο ακόμη σκέφτομαι πώς σε είχα πρίν λίγες μέρες κ το γέρικο μ καβλί αρχίζει κ κάτι παθαίνει μωρό χα χαΚαλημέρα μωρό μου. Εσένα αυτή αρέσει το ξέρω......
Εμένα μου αρέσουν όλες οι φωτό με τη κολάρα σου στημένη. Ελπίζω μέσα στις επόμενες 10 μέρες να τη ξαντιμήσω τη τρυπούκα της κωλάρας σουΚαλημέρα μωρό μου. Εσένα αυτή αρέσει το ξέρω......
Άλλο ένα δωράκι.....
Αγάπη μου η εκεί η εδώ θα βρεθούμε σίγουρα φιλάκια πολλά πολλά.Η συνάντηση με Τζενη ήταν ένα όνειρο... ειναι γυναικάρα απο κοντά... κορμί θανατηφόρο... ξέρει πως να σε αποπλανήσει.. να σε τρελανει
αρχικά κουβεντιάσαμε για να σπάσει ο πάγος και μετα βουρ στο κρεβατι... διχτυωτο ολοσωμο καλσον... στο σεξ ειναι μαστερσεφ...
με αποτελειωσε με μασαζ ταντρα... θα υπαρξει επανάληψη Τζεναρα μου...
έτσι ακριβώς είναι σύμφωνο μαζί σ το έχει πολύ το μωρό αλλά εμένα μου άρεσε πολύ γιατί σ μιλάει κ λάμπει όλο το πρόσωπο τής είναι πολύ καλό τυπάκι αστέρι..Η συνάντηση με Τζενη ήταν ένα όνειρο... ειναι γυναικάρα απο κοντά... κορμί θανατηφόρο... ξέρει πως να σε αποπλανήσει.. να σε τρελανει
αρχικά κουβεντιάσαμε για να σπάσει ο πάγος και μετα βουρ στο κρεβατι... διχτυωτο ολοσωμο καλσον... στο σεξ ειναι μαστερσεφ...
με αποτελειωσε με μασαζ ταντρα... θα υπαρξει επανάληψη Τζεναρα μου...
έτσι ακριβώς είναι σύμφωνο μαζί σ το έχει πολύ το μωρό αλλά εμένα μου άρεσε πολύ γιατί σ μιλάει κ λάμπει όλο το πρόσωπο τής είναι πολύ καλό τυπάκι αστέρι..
[/quote
Παππού χαχαχ που είσαι εσύ?
σε σκέφτομαι στα 4 κ σε θέλω πάλι κ πάλι δεν ξέρω γιατί εσύ ξέρεις εεεέτσι ακριβώς είναι σύμφωνο μαζί σ το έχει πολύ το μωρό αλλά εμένα μου άρεσε πολύ γιατί σ μιλάει κ λάμπει όλο το πρόσωπο τής είναι πολύ καλό τυπάκι αστέρι..
[/quote
Παππού χαχαχ που είσαι εσύ?
χα χα ρε τζενακι πήγαινε πρός τα πάνω σε θέλει ο Τζίμης κάνε κάτι κ για αυτό το αγόρι...Κορμαρα προς τα πανω ερχεσαι??
Μωρό μου είναι μακριά.Κορμαρα προς τα πανω ερχεσαι??