εσυ δεν εχεις λογια,εγω αν σου πω οτι χυνω ακομα,τι θα πεις ρε Τζενιφερ???Δεν έχω λόγια, είσαι καταπληκτικός φιλάκια πολλά και παντού.

εσυ δεν εχεις λογια,εγω αν σου πω οτι χυνω ακομα,τι θα πεις ρε Τζενιφερ???Δεν έχω λόγια, είσαι καταπληκτικός φιλάκια πολλά και παντού.

Φιλε η Τζενη ειναι LOve machine,ενω με την ελενα θα σου βγει το I Fuck like a Beast.....Ωραιος![]()

Φιλε η Τζενη ειναι LOve machine,ενω με την ελενα θα σου βγει το I Fuck like a Beast.....![]()

Κλασσικα!!και ON your (HER) knees... ;) ;) ;)Wasp φαση δηλ??![]()
Κλασσικα!!και ON your (HER) knees... ;) ;) ;)

μεσα εισαι...Το νικ σου απο maiden να υποθεσω??![]()

Καλησπέρα ματιά μου χαίρομαι που πέρασες καλά και θα χαρώ πολύ να σε δω ξανά.αν κ μαζευτηκανε μαζεμενες οι κριτικες για την Λατινα μας,θα πω κ εγω την δικη μου!
αποφασισα να κανω το ταξιδακι απο τα βορεια εως το γνωστο ξενοδοχειο στα νοτια για τα ''ματια'' ας πουμε της Λατινας!
η αληθεια ειναι πως δεν ηξερα τι θα αντικρισω κ ψιλοφοβομουν μην φαω ηττα.
χτυπαει η πορτα κ μπαινει μεσα η Τζενη με το κολαν της κ πολυ χαλαρη.Για να μην μακρυγορω,η κοπελα ειναι ευγενικοτατη,φιλικοτατη κ θα κανει τα παντα για να περασεις καλα.εχει κορμαρα για πολλα γουστα,με αποκορυφωμα την πισω κινηση!Δεν μετανιωσα καθολου το ταξιδακι απο Βορρα μεχρι το Νοτο για να την συναντησω κ φυσικα αξιζει κ ιδρωνει με το παραπανω το αντιτιμο...κ χωρις να κοιταει ρολοι η κοπελα.
ευχαριστω μαναρι κ ελπιζω να προλαβω κ την φιλεναδα πριν αποχωρησει...
αφοβα μαγκες,η κοπελα ειναι φωτια!
![]()
![]()
![]()

Καλημερα μωρο μου με τα ωραία σου!!!!Η καυλη μερα απο το πρωι φαινεται!!!Καλημέρα μωράκια μου.......

Καλημέρα μωράκια μου.......