doc_lin
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 73
- Like
- 7.656
- Πόντοι
- 29.935
Καλημερα κουκλαρα και καλη εβδομαδαΚαλημέρα μωρό μου επίσης και σε σένα καλη εβδομάδα.
Καλημερα κουκλαρα και καλη εβδομαδαΚαλημέρα μωρό μου επίσης και σε σένα καλη εβδομάδα.
Καλημέρα μωρό ευχαριστώ πολύ επίσης.Καλημερα κουκλαρα και καλη εβδομαδα
Καλημέρα μάτια μου ευχαριστώ πολύ φιλάκια.καλημερα τζενη θεα αστερι καλη εβδομαδα να εχουμε
Ρε Τζενάκι πες μου μόνο αυτό! Πώς γίνεται κάθε φωτογραφία που postάρεις να είναι πιο καυλιάρικη από την προηγούμενη? Δεν υπάρχει αυτό που κάνεις! Μπράβο γκομενάρα μου!!!![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα ματιά μουΓεια σου Τζέναρα!!!τρελλανε μας με τις φωτο σου!!!
Χαίρομαι καρδιά μουτζεναρα καλη εβδομαδα ειχα παει δουλεια σχολασα ειδα αφιερωση και φωτο με κατακαυλωσες![]()
δεν μας λυπασαι καθολου ....Χαίρομαι καρδιά μου
Γιατί βρε καρδιά μου για λύπηση είσαστε? Δεν το νομίζω...δεν μας λυπασαι καθολου ....
Ποποοο ... φουλ ερωτευσιμη ειναι η λατιν κωλαρα σου , εχουμε παθει σοκ με την κωλαρα σου ΤζενηΓιατί βρε καρδιά μου για λύπηση είσαστε? Δεν το νομίζω...

Καλησπέρα αγάπη σου έχω απαντήσει ποιό παλιά δεν έχει αλλάξει τίποτα στο πρόγραμμα μου μωρό.τζενη εχεις πμ
Αν είναι έτσι δεν ξανά ανεβάζω φωτο δεν θέλω να πάθετε ζημιές.Ποποοο ... φουλ ερωτευσιμη ειναι η λατιν κωλαρα σου , εχουμε παθει σοκ με την κωλαρα σου Τζενη![]()
![]()
![]()
![]()