Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Όπως θες εσύ χάνεις να ξέρεις.... Καλο βράδυ.αυτά είναι σε περιμένω μωρο μ αλλά τώρα πάω για ύπνο γιατί είμαι κ γέρος καλό βράδυ μωρό..![]()
![]()
Όπως θες εσύ χάνεις να ξέρεις.... Καλο βράδυ.αυτά είναι σε περιμένω μωρο μ αλλά τώρα πάω για ύπνο γιατί είμαι κ γέρος καλό βράδυ μωρό..![]()
![]()
φωσφοριζέ είναι το φορεματάκι σου....Εσένα αγάπη θα σε περιμένω έτσι....
Έχω και άλλα μωρόμου αρεσει αυτο τζενη στην φωτο
Όχι αγάπη κίτρινο έντονο.φωσφοριζέ είναι το φορεματάκι σου....![]()
![]()
![]()
Αύριο πρωί αγάπη θα σου αφήσω μια παλιά όμως...αυτο θα εχει περισσοτερο γλεντη τζενη να φορας μαυρα εσωρουχα
Καλό βράδυ μωρό μου.καληνυχτα σεξο τζενη
τζενηΌλους θα μας πεθάνει. Δε δείχνει έλεος καθόλου! Πάω για ένα κρύο μπάνιο μπας και συνέλθω!τι θες να πείς μωρό μ ξέρεις ότι είμαι παππούς κ θές να με πεθάνεις ετσι..
οχι σιγουρα σε σενα τα στελνω γιατι τα βλεπω στα απεσταλμενα..δεν ξερω τι συμβαινει ουτε μπορω να λαβω ουτε να στειλω ενω μου δεινει οτι σου εστειλα..Πρεπει να βρουμε ενα τροπο επικοινωνιας δεν γινεται να χασω τετοια κωλαραααα ειναι αδικοοοοοοοοΜήπως τα στέλνεις αλλού γιατί εγώ δεν έχω λάβει τίποτα.
Καλημέρα καρδιά μου επίσης.καλημερα τζενη καικαλη εβδομαδα.
Καλημέρα μάτια μου δες εδώ την αγγελία μου και παρέμε.οχι σιγουρα σε σενα τα στελνω γιατι τα βλεπω στα απεσταλμενα..δεν ξερω τι συμβαινει ουτε μπορω να λαβω ουτε να στειλω ενω μου δεινει οτι σου εστειλα..Πρεπει να βρουμε ενα τροπο επικοινωνιας δεν γινεται να χασω τετοια κωλαραααα ειναι αδικοοοοοοοο
Καλημέρα μωρό μου καλό ταξίδι όταν έρθεις με το καλό παρέμε τηλέφωνο..Καλησπέρα Τζενακι, Τριτη έρχομαι για 2 μέρες Ελλάδα, θα με φροντισεις κιριτσαρα μου?????
Φιλάκια πολλά καλη σου νύχτα Τζενακι, καλό ξημέρωμα κι καλη εβδομαδα να εχουμε