Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Καλημέρα παππούλη που μου χάθηκες?είδα φώς κ μάλιστα προβολέα τι βυζάρες είναι αυτές πρωι πρωι μωρό μ καλημέρες καυτές λατινοκολαρααααααααααα![]()
![]()
![]()
Καλημέρα παππούλη που μου χάθηκες?είδα φώς κ μάλιστα προβολέα τι βυζάρες είναι αυτές πρωι πρωι μωρό μ καλημέρες καυτές λατινοκολαρααααααααααα![]()
![]()
![]()
καλημέρα ρε αστέρι που να είμαι τρέχω παππούς βλέπεις φάρμακα περνώ κρύο κάνει που να είμαιΚαλημέρα παππούλη που μου χάθηκες?

γειά σ Γιώργο είδες τι έπαθα ρε σύ κ σήμερα π θα τα ρίξω θα δείς τι θα γίνεικαλημερα τζενη εχθες εδωσα 5 αγωνες να παιξει ποδοσφαιρου ο γερο σοχο αλλα δεν προλαβε και ηρθαν και 5 παιχνιδια οτι του ειπα

Μάλιστα τώρα κατάλαβα χαχα ας πρόσεχε.καλημερα τζενη εχθες εδωσα 5 αγωνες να παιξει ποδοσφαιρου ο γερο σοχο αλλα δεν προλαβε και ηρθαν και 5 παιχνιδια οτι του ειπα
Τι να σου πω τι να σου πω....καλημέρα ρε αστέρι που να είμαι τρέχω παππούς βλέπεις φάρμακα περνώ κρύο κάνει που να είμαι![]()
![]()
![]()
Καλημέρα γλυκούλι. Δεν πειράζει μάτια μου.Τζενακι, τι κανεις, πως εισαι?????? Με πλακωσε το παπλωμα σημερα ........... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Ξερεις εσυ!!!![]()
:wanker hermosa tzenhΓιώργο κάνε προπόνηση πρέπει να τιμωρήσεις λατινοκολαρααα περιμένω να κάνεις εσύ τέστ κ μετά εγω φίλε μ.:wanker hermosa tzenh
Καλησπέρα ματιά μου εχεις πμ.Καλησπερα Τζενη. Μπορω να εχω pm σου. Ευχαριστω!
Καλησπέρα ματιά μου.:wanker hermosa tzenh
Μα δε βλέπεις ρε φίλε τι κάνει. Και να θες να αγιάσεις δε μπορείς! Πραγματικά κολάζει και Άγιο !χαχα
φίλε "έτοιμο" σε βλέπω από πρωί πρωί !!
καλημέρα
Ρε Τζενάρα ήμαρτον κοπέλα μου! Με βλέπω με καρδιοπάθεια από τα 45 μου!! Είσαι γκομενάρα και ας μη σε έχω δει ΑΚΌΜΑ από κοντά! Που θα πάει όμως... Ρε "παππού" δε μου δίνεις και μένα τους 5 αγώνες μπας και "τιμήσουμε" τη Τζενη άμεσα;;Καλημέρα γλυκούλι χαχαχ.
Χαχαχ αγάπη μου εσυ τι έκανα πάλι, προσπαθώ να σας φτιάξω τη μέρα με όμορφη φωτό.Ρε Τζενάρα ήμαρτον κοπέλα μου! Με βλέπω με καρδιοπάθεια από τα 45 μου!! Είσαι γκομενάρα και ας μη σε έχω δει ΑΚΌΜΑ από κοντά! Που θα πάει όμως... Ρε "παππού" δε μου δίνεις και μένα τους 5 αγώνες μπας και "τιμήσουμε" τη Τζενη άμεσα;;
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου έχω απαντήσει.Καλησπερα ομορφη, ρε γαμωτο αλλα για καποιο περιεργο λογο δεν ελαβα πμ και εχω στειλει και αλλες φορες. Δεν ξερω τι γινεται :/ >>
>>