Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
α οκ μάτια μου ευχαριστώτζενη το λες σε ενα mod και στο φτιαχνουν το θεμα με τα λαικ
α οκ μάτια μου ευχαριστώτζενη το λες σε ενα mod και στο φτιαχνουν το θεμα με τα λαικ
Και εγω ρε Τζενακι παθαίνω ιλλιγκους και καρδιακά μολις ανεβαζεις φωτο. Αν σε δω απο κοντα φερε μαζί σου αιθερα και υπογλωσια για μενα και ενα ασθενοφορο απ εξω.Να σας πω κάτι να γελάσετε τις προάλλες πήγα μέσα στις ρυθμίσεις και κάτι έκανα Τέλος πάντων και έβαλα την τελευταία σελίδα σαν πρώτη χαχαχ, και μέχρι να βρώ τι είχα πατήσει έκανα ένα πονοκέφαλο άστα να πάνε αλλά ευτυχώς το βρήκα χαχαχ.
Αγάπη εγώ θέλω όταν βρεθούμε να περάσουμε καλά Όχι να τρέχουμε και να μη φτάσουμε.Και εγω ρε Τζενακι παθαίνω ιλλιγκους και καρδιακά μολις ανεβαζεις φωτο. Αν σε δω απο κοντα φερε μαζί σου αιθερα και υπογλωσια για μενα και ενα ασθενοφορο απ εξω.
Βρε παππού που εισαι σήμερα??????Καλημέρα στο αστέρι κ καβλο ΣΚ μωρό......
πού να είμαι κοριτσάρα μου δέν ξέρεις ο παππούς τρέχει κ δεν φτάνει αλλά τώρα που ήρθα εσύ λείπεις..Βρε παππού που εισαι σήμερα??????
Γιώργο είσαι σπίτι χα χα το νού σ η λατινα είναι χοτ.. Κ με τρομερή κολάρα όχι αστεία..
Καλημέρα μωρό πάμε από την αρχή πάλι γιατί δεν κατάλαβα χαχα.τζενη εδωσα και την ευκαιρια στο σοχο με 5 παιχνιδια να παρει λεφτα αλλα τα ξεχασε
Καλημέρα μωρό.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα Τζενακι απο την Κυπρο με αγαπη!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα γλυκούλι ειδες και τώρα που είμαι εγώ όμως λείπεις εσύ!!!!πού να είμαι κοριτσάρα μου δέν ξέρεις ο παππούς τρέχει κ δεν φτάνει αλλά τώρα που ήρθα εσύ λείπεις..

Καλημέρα καρδιά μου.καλημερα τζενακι καλη κυριακη.![]()
![]()
Καλημέρα μάτια μου.Καλη σου μερα καυλιαρα λατινα!!
Καλημέρα γλυκούλι χαχαχ.Καλημέρα Τζενάκι! Μας έχεις κάνει να ξυπνάμε και να ψάχνουμε την πρωινή σου φωτογραφία! Καύλα ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ![]()
Καλημέρα μωρό μου.χαχα
φίλε "έτοιμο" σε βλέπω από πρωί πρωί !!
καλημέρα
είδα φώς κ μάλιστα προβολέα τι βυζάρες είναι αυτές πρωι πρωι μωρό μ καλημέρες καυτές λατινοκολαραααααααααααΚαλημέρα γλυκούλι χαχαχ.