gracias τζενη
Μεγάλε Γιώργο, βλέπω σου έβαλα το λινκ με το βοήθημα και ποιός σε πιάνει τώρα!!!

gracias τζενη

Θυμηθήκαμε τα παλαιά και ακόμα καλύτερα!!
Πριν λίγες μέρες και σε πρωινή ώρα τηλέφωνο στην Τζένη, ελεύθερη από υποχρεώσεις και μετά από μισή ώρα συνάντηση πίσω από το Ωνάσειο! Η Τζένη όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες,φιλικότατη, χαμογελαστή,λαμπερή... φρεσκαρισμα και από τους δύο, βαθιά φιλιά,απίστευτη αίσθηση στο χαιδεμα του σώματος της, αλληλοπεριποιηση που της αρέσει και ωραίο τέλος.Ενα ωραίο μασάζ και με τάντρα και η μια ώρα plus πέρασε πολυ ευχάριστα! Σε ευχαριστώ Τζένη μου και θα τα πούμε πάλι!
αγγλικα ξερω καλυτερα συναγωνιστη ιταλικα και λιγα ισπανικα

Επιτέλους και μια (έστω μίνι) κριτική μετά από καιρό! Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι όλοι μπαίνουμε εδώ, μη εξαιρώντας και την αφεντιά μου ως τώρα, για να παίρνουμε μάτι την καυτή οικοδέσποινα του νήματος! ;)
προσεξε γεωργο μην την στραμπουλιξεις την γλωσσα γιατι μετα θα θελεις και αλλου ρεκτιφιε.ναι καταλαβα την περιποιηση σε ενα τετοιο μωρο
Μάλλον έχεις δίκιο baby face!!Πολλά καλημέρα, καληνύχτα , φωτογραφιες,αλλά κριτικές λίγες.Θα ήταν καλά να ανοίξουν το νήμα της που οι κριτικές είναι μαζεμένες και εκεί μπορείς να επεκταθεις σε λεπτομέρειες..
Φιλε και για την κρητικη και τα λαικ πρεπει να τα ανοιξουν, αλλωστε η Τζενη ειναι πολυ επικοινωνιακη και θα πρεπει να ενημερωνουμε τα πανταΜάλλον έχεις δίκιο baby face!!Πολλά καλημέρα, καληνύχτα , φωτογραφιες,αλλά κριτικές λίγες.Θα ήταν καλά να ανοίξουν το νήμα της που οι κριτικές είναι μαζεμένες και εκεί μπορείς να επεκταθεις σε λεπτομέρειες..
ρε τωρα στα γεράματα θα κάνω στροφή μπά μπα δεν νομίζω μάν είμαι παππούς αλλά το σύστημα ακόμη κάνει εμετό χα χατζενακι που ξερεις ο παππους μπορεί να τον παιρνει και λίγο. Εσύ οταν βρεθουμε οχι ετοιμασου για Ισπανικό αλλα και οθωμανικο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλε και για την κρητικη και τα λαικ πρεπει να τα ανοιξουν, αλλωστε η Τζενη ειναι πολυ επικοινωνιακη και θα πρεπει να ενημερωνουμε τα παντα
Φιλε και για την κρητικη και τα λαικ πρεπει να τα ανοιξουν, αλλωστε η Τζενη ειναι πολυ επικοινωνιακη και θα πρεπει να ενημερωνουμε τα παντα
Πολυ καλησπερα σας κυρια τζενη !!ρε τωρα στα γεράματα θα κάνω στροφή μπά μπα δεν νομίζω μάν είμαι παππούς αλλά το σύστημα ακόμη κάνει εμετό χα χα

ρε τωρα στα γεράματα θα κάνω στροφή μπά μπα δεν νομίζω μάν είμαι παππούς αλλά το σύστημα ακόμη κάνει εμετό χα χα
Εκτός κι αν δεν τα θέλει η ίδια, όπως έχει κάθε δικαίωμα βέβαια για ευνόητους λόγους (υπερέκθεση), γιατί μόνο αυτή νομίζω ότι μπορεί να τα ζητήσει.
συμφωνω μαζί σου φιλε απλα ειπα την αποψη μου ποιο ειναι το καλυτερο για όλους μας και κυριως και για την ενημερωση των συναγωνιστων. Δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που θα ωαξουν ολες τις σελίδες για να δουν κριτική.Αλλωστε έχει δικαίωμα να ασκήσει κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει.Εκτός κι αν δεν τα θέλει η ίδια, όπως έχει κάθε δικαίωμα βέβαια για ευνόητους λόγους (υπερέκθεση), γιατί μόνο αυτή νομίζω ότι μπορεί να τα ζητήσει.
Γερουλι σοχο ποτε δεν ειναι αργα κοιτα μονο μην βάλεις τα κλάματα και σκέπτεσαι τι εχασες τοσα χρόνια.ρε τωρα στα γεράματα θα κάνω στροφή μπά μπα δεν νομίζω μάν είμαι παππούς αλλά το σύστημα ακόμη κάνει εμετό χα χα
Θα σου πω ένα μυστικό φίλε μου. Μην περιμένεις την Ημέρα της Κρίσης. Έρχεται κάθε μέρα,οποτε δοκιμασε

Πριν γίνει κάτι σίγουρα θα ερωτηθεί η Τζένη,αν και δεν βλέπω τον λόγο να μην συμφωνεί! Αυτή ξέρει...
συμφωνω μαζί σου φιλε απλα ειπα την αποψη μου ποιο ειναι το καλυτερο για όλους μας και κυριως και για την ενημερωση των συναγωνιστων. Δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που θα ωαξουν ολες τις σελίδες για να δουν κριτική.Αλλωστε έχει δικαίωμα να ασκήσει κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει.