sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.436
- Πόντοι
- 1.096
αν δέν κάνει τέστ ο παππούς πόρισμα δέν βγαίνει χα χα καλημέρα κούκλα....Καλημέρα μάτια μου ευχαριστώ πολύ φιλάκια

αν δέν κάνει τέστ ο παππούς πόρισμα δέν βγαίνει χα χα καλημέρα κούκλα....Καλημέρα μάτια μου ευχαριστώ πολύ φιλάκια

Τζενακι στην συναντηση μας που θα γίνει συντομα υποσχωμαι να βγαλουμε πολλες φωτο οπως τις θες. Φυσικά τα μεγάλα πάθη είναι τόσο σπάνια όσο και οι μεγαλοφυΐες.Εσυ εισαι μονη σου παθος και ερωτας.

εγώ θέλω φωτό με βούτυρο ξέρεις εσύ χα χα καλημέρα μαν...καλημερα στον πειρασμο του μυαλου και στην αμαρτια της καρδιας και τον πόθο του σωματος.![]()
![]()
Τζενακι στην συναντηση μας που θα γίνει συντομα υποσχωμαι να βγαλουμε πολλες φωτο οπως τις θες. Φυσικά τα μεγάλα πάθη είναι τόσο σπάνια όσο και οι μεγαλοφυΐες.Εσυ εισαι μονη σου παθος και ερωτας.
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα ομορφιά μου.καλημερα στον πειρασμο του μυαλου και στην αμαρτια της καρδιας και τον πόθο του σωματος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα γλυκούλι.wow... Καλημέρα ομορφια μου
Buenos días Jorge.....bozorno tzenh
bozorno tzenh
δεν πειράζει Γιώργο εσύ δώσε ρέστα στο κρεβάτι κ σκίσε αλύπητα τήν λατινα χα χαbozorno tzenh
Μωρό μου εσύ όλα τα ξέρεις έτσι χαχαχα όταν βρεθούμε θα σου κάνω ένα καλό ισπανικό χαχαχ. Α και άσε το παππού να περιμένει χαχαχα.eres bueno tzenh
Καλημέρα μάτια μου.Να είσαι καλά!![]()
τζενακι που ξερεις ο παππους μπορεί να τον παιρνει και λίγο. Εσύ οταν βρεθουμε οχι ετοιμασου για Ισπανικό αλλα και οθωμανικοΜωρό μου εσύ όλα τα ξέρεις έτσι χαχαχα όταν βρεθούμε θα σου κάνω ένα καλό ισπανικό χαχαχ. Α και άσε το παππού να περιμένει χαχαχα.

Καλημέρα μάτια μου.