ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.576
- Πόντοι
- 8.376
κουκλα μωρο εισαι
και το μπροστα και το μπροστα γυμνουλικο χαχαχαΑπό ότι βλέπω θέλετε μόνο κολο κολο κολο.... χαχαχα
Γιώργο τόσα χρόνια βαρελάς τέτοιο πάτο δεν εχω δει μαν...γεια σου γερο
κολαρααααααααααααααα τρελανεεεεεεεεε μαςςςςςςςςςς κιαλοοοοοοοοοο..........Από ότι βλέπω θέλετε μόνο κολο κολο κολο.... χαχαχα
Πωωωω αυτά είναι.... τι μας κάνεις βραδιάτικα.....Από ότι βλέπω θέλετε μόνο κολο κολο κολο.... χαχαχα
Καλησπέρα ματιά μουΓεια σου Τζένη
Αμήν και ποτε???????αυτή είναι πραγματική κολάρα μωρό μ είσαι σκέτο σοκολατάκι να δω αν είσαι κ τόσο γλυκό όταν θα σε έχω στο κρεβάτι![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ πολύ μωρόvery sexy photo tzenh
μάτια μου εσύκουκλα μωρο εισαι
Σε προκαλώ να έρθεις κοντά να το δεις ποιό καλά χαχαχχαχαΓιώργο τόσα χρόνια βαρελάς τέτοιο πάτο δεν εχω δει μαν...
Να σου δώσω αυτό μωράκι καλύτερα χαχαχ.και το μπροστα και το μπροστα γυμνουλικο χαχαχα
Ωωωωωωω να σου γαμησωωωωωω!!!!Από ότι βλέπω θέλετε μόνο κολο κολο κολο.... χαχαχα
σε εχω βάλει στο πρόγραμμα μωρό μ το καλό πράγμα αργεί να γίνει χα χαΣε προκαλώ να έρθεις κοντά να το δεις ποιό καλά χαχαχχαχα
Τώρα μάλιστα ... να παίξει και ένα άλλο χρωματακι ...όλο μαύρο, μαύρο ...
[/quote
Πάρε και το κοκκινο.
σφεντόνα βλέπω σήμερα Γιώργο ετσι...very sexy tzenh

βάλε και αυτό μες στο πρόγραμμα μωρό μου.σε εχω βάλει στο πρόγραμμα μωρό μ το καλό πράγμα αργεί να γίνει χα χα
Προβλέπω να λές τόν δεσπότη καρδινάλιο μωρο χα χαβάλε και αυτό μες στο πρόγραμμα μωρό μου.
απιστευτος κωλος ολη την γλωσσα θελω να βαλω μεσα με την πρωτη ευκαιριαβάλε και αυτό μες στο πρόγραμμα μωρό μου.