TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
καλημέρα καλημέρα γειά σου συναγωνιστή.. Που είναι η κολάρα σ σήμερα μωρο μ κάνει κρύο κ μας την κρύβεις εεεκαλημερα![]()
![]()
![]()
καλημερα πατερκαλημέρα καλημέρα γειά σου συναγωνιστή.. Που είναι η κολάρα σ σήμερα μωρο μ κάνει κρύο κ μας την κρύβεις εεε
γκομενιε

Καλημέρα μάτια μουΚαλημερα ομορφη!
Καλημέρα καρδιά μουΚαλημέρα μάτια μου, να ξερεις καρδιά μου έτσι είμαι και πότε δεν θα αλλάξω σέβομαι και εκτιμώ τα πάντα και τους πάντες.
Πολυ ωραια η Τζενη...καλημερες!
Καλημέρα Τασούλη μου.καλημερα![]()
![]()
![]()
Καλημέρα απαπα για πρωινές δουλιες ψάχνεις παππούλη????καλημέρα καλημέρα γειά σου συναγωνιστή.. Που είναι η κολάρα σ σήμερα μωρο μ κάνει κρύο κ μας την κρύβεις εεε
έχει να ασπρίσει την αυλήΚαλημέρα απαπα για πρωινές δουλιες ψάχνεις παππούλη????
για αυτό Θέλει βοήθεια

άσε να πάρω το ΕΚΑΣ κ θα δείς πώς θα σε τιμωρήσει ο παππούς δυνατά κ άγρια μωρό αντέχεις η θα μ μείνεις στα 4Καλημέρα απαπα για πρωινές δουλιες ψάχνεις παππούλη????

Πώς με βλέπεις λες να κολλάει πουθενά το μωρό???????άσε να πάρω το ΕΚΑΣ κ θα δείς πώς θα σε τιμωρήσει ο παππούς δυνατά κ άγρια μωρό αντέχεις η θα μ μείνεις στα 4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτά του κάνεις και θα ασπρίσει όλα τα σπίτια στην γειτονιάΠώς με βλέπεις λες να κολλάει πουθενά το μωρό???????

;) λατινα λέω κ τρέχω απο κάβλα λέμε..Πώς με βλέπεις λες να κολλάει πουθενά το μωρό???????
μου αρέσει έτσι που τα κρατάει το μωρό χα χααυτά του κάνεις και θα ασπρίσει όλα τα σπίτια στην γειτονιά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κορμαρα θα αρωστησεις ολο το φορουμ σημερα![]()
;)
![]()
![]()
Σύριζα έχουμε ότι θέλουμε κάνουμε ρε..πως τρεχεις ρε ψευτη αφου εχεις αρθριτικα![]()
δεν σου εχω πη κωλογερος ανθρωπος να μην λες ψεμματα
![]()
![]()
![]()
Σύριζα έχουμε ότι θέλουμε κάνουμε ρε..
Καλημερα Τζενη μου!!Καλημερούδια....
Καλημέρα μάτια μουΚαλημερα Τζενη μου!!
Καλημέρα ποιητή μου.καλημερα σε ενα αισθησιακό κορμί που ειναι ο πόθος ολων μας.
καλημέρα γιαβρι μού..καλημερα σε ενα αισθησιακό κορμί που ειναι ο πόθος ολων μας.