sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.436
- Πόντοι
- 1.096
τι λες ρε τζοβενο πάλι χα χα είδες τι κάνει το μαμπα όλες τής γλώσσες έμαθες ρεBuon giorno signoratutto bene ? ;)
![]()

τι λες ρε τζοβενο πάλι χα χα είδες τι κάνει το μαμπα όλες τής γλώσσες έμαθες ρεBuon giorno signoratutto bene ? ;)
![]()

ατιμουλη είσαι και ψευτάκοςχα χα σιγά σιγά όλα θα γίνουν δεν βιάζομαι εχω χρόνια μπροστά μ ούτε 65 δέν είμαι ακόμη..
τι 65 ρε

μπα αμόρφωτος είμαι ;) :- τώρα πάω στο σχολειό ;)τι λες ρε τζοβενο πάλι χα χα είδες τι κάνει το μαμπα όλες τής γλώσσες έμαθες ρε![]()
![]()
![]()
μόνο ιταλικά, αγγλικά, ρουμάνικα και λίγο ρώσικα εντάξει γιαβριιιιιιι μου χα χαμπα αμόρφωτος είμαι ;) :- τώρα πάω στο σχολειό ;)ούτε ελληνικά δεν ξέρω
μόνο ιταλικά, αγγλικά, ρουμάνικα και λίγο ρώσικα
![]()
![]()
εγώ το έχω πει και στην νηματοθετρια είσαι μεγάλο νούμεροεντάξει γιαβριιιιιιι μου χα χα
το νούμερο 1

σουβλάκι τήν πέρασες για να έρθει σπίτι μάν χα χαΚαλημερα!!
Προ ολιγων ημερων κ αφου ειχα διαβασει το νημα,αποφασισα να επικοινωνησω με την Τζενη.
Προς ενημερωση ολων,μου απαντησε αμεσα κ χωρις αργοπορια η κοπελα κ μπραβο της.
Δυστυχως συναντηση δεν τα καταφεραμε,καθως δεν ερχεται κατ'οικον αλλα ουτε προς βορεια προαστεια.
ΑΑΑχχχ ρε Τζενη,μας αφησες καψωμενους...
κοιτα να επεκτεινεις το βεληνεκες σου κοπελαρα μου,να ζεστανεις κ τα βορεια!!![]()
φιλουρες
Καλημέρα Μωρό ευχαριστώ πολύ.καλημερα Τζένη μου καθε ημέρα και ποιο εντυπωσιακή σαν το παλιο καλο κρασι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα μωρό ευχαριστώ πολύ.Καλημερα Τζεναρα...
τελεια φωτο
Κάτσε καλά ε άντε γιατί θα σε βρω και θα σε κάνω να τρέχεις σαν τα κατσίκια χαχαχ.καβλαρα εσύ κρίμα κρίμα
Buenos días mi amor.Buon giorno signoratutto bene ? ;)
![]()
Αγάπη καλημέρα σόρρυ άλλα δυστυχώς μου είναι πολύ μακριά και δεν με βολεύει καθόλου επειδή όλα τα ραντεβού μου είναι μπρος κέντρο και γύρω περιοχές.Καλημερα!!
Προ ολιγων ημερων κ αφου ειχα διαβασει το νημα,αποφασισα να επικοινωνησω με την Τζενη.
Προς ενημερωση ολων,μου απαντησε αμεσα κ χωρις αργοπορια η κοπελα κ μπραβο της.
Δυστυχως συναντηση δεν τα καταφεραμε,καθως δεν ερχεται κατ'οικον αλλα ουτε προς βορεια προαστεια.
ΑΑΑχχχ ρε Τζενη,μας αφησες καψωμενους...
κοιτα να επεκτεινεις το βεληνεκες σου κοπελαρα μου,να ζεστανεις κ τα βορεια!!
φιλουρες
Καλημέρα μωρό μου.καλημερα τζενη
χαχαχαχα σου είπα στα ισπανικά Καλημέρα αγάπη μου.δεν εχω αυτοκινητο καρδια μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σοχχακο το κοριτσι σε γλενταει εγω αν ημουν στην θεση σου θα τηνΚάτσε καλά ε άντε γιατί θα σε βρω και θα σε κάνω να τρέχεις σαν τα κατσίκια χαχαχ.
αλλα εσυ

αμαν κατευθειαν να με μαλωσεις :- :'( :'( :'( το ηξερα αλλα εκει ;)χαχαχαχα σου είπα στα ισπανικά Καλημέρα αγάπη μου.

Graziemolto bella τζενη