Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Καλημέρα μωρό μου.Καλημέρα αγάπη![]()
Καλημερα καυλα ατελειωτη.....οταν μιλαει η εικονα τα λογια ειναι πολυ φτωχα....Τροπικό κλίμα, passion fruit και φρέσκα ψάρια made in Dominican Republic.... καυλα μου....
Καλημέρα μωρό εχεις πμ.Καλημέρα όμορφη! Μπορείς να μου πεις τί πρόγραμμα έχεις και την τιμουλα?
Καλημέρα καρδιά μού ευχαριστώ πολύ, εσύ πάντα με τα καλά σου λόγια.Καλημερα καυλα ατελειωτη.....οταν μιλαει η εικονα τα λογια ειναι πολυ φτωχα....
:-* :-* :-* :-*
δεν σε περιμενε για αυτο ;) της ειπα οτι σημερα θα πας για γενικο σερβις οποτε θα αργησειςΚαλημέρα στο αστερι... Σήμερα δεν εχει σεισμό εεε

Καλημέρα παππούλη!Τι κάνεις? Κοίτα πολλά μποφόρ έχει, και μάλιστα εχει γίνει χθές στα νοτιοδυτικά της Κρήτη ενα μικρό σεισμό 4,4 άλλα εντάξει εγώ είμαι πολύ μακριά και έτσι δεν με κούνησε.Καλημέρα στο αστερι... Σήμερα δεν εχει σεισμό εεε
Καλημέρα Τασούληδεν σε περιμενε για αυτο ;) της ειπα οτι σημερα θα πας για γενικο σερβις οποτε θα αργησεις![]()
![]()
τελειωσες κιολας σε εδιωξαν
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερούδια Και από μένα μωρό, ναι εννοείται μες το πρόγραμμα το έχω βάλει. Φιλάκια πολλά και παντού.Καλη σου μερα κουκλι! τι κανεις, πως εισαι σημερα????? Ορεξάτη? θα μας φτιαξεις κι σημερα τη μερα μας με καμια ομορφη φωτο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα Τζεναρα...Τι κρίμα....
καβλαρα εσύ κρίμα κρίμαΚαλημέρα παππούλη!Τι κάνεις? Κοίτα πολλά μποφόρ έχει, και μάλιστα εχει γίνει χθές στα νοτιοδυτικά της Κρήτη ενα μικρό σεισμό 4,4 άλλα εντάξει εγώ είμαι πολύ μακριά και έτσι δεν με κούνησε.
σε πήρε μεζέ το κορίτσι παππού σε ανεβάζει παππού σε κατεβάζεικαβλαρα εσύ κρίμα κρίμα
που και που

και η άλλη είναι να την τρυπήσεις ;)
με τι όμως
αφού το τρυπάνι σου δεν δουλεύει γαμώτο

το δικαιολογει. Εγω στην επομενη φωτο θα ζητησω τις βυζαρες σου για αλλαγη γτ στις προηγουμενες αυτες οι καυλωτικες μαυρες θηλες σου με κανουν να τις φανταζομαι στο στομα μου ασταματητα μολις σε συναντησω...

χα χα σιγά σιγά όλα θα γίνουν δεν βιάζομαι εχω χρόνια μπροστά μ ούτε 65 δέν είμαι ακόμη..σε πήρε μεζέ το κορίτσι παππού σε ανεβάζει παππού σε κατεβάζει![]()
σε λίγο θα σου πει και το άλλο ;) παππού παππού τον
που και που
![]()
τότε δυο επιλογές έχειςη μια είναι να την τρυπήσεις ;)
και η άλλη είναι να την τρυπήσεις ;)
με τι όμως
αφού το τρυπάνι σου δεν δουλεύει γαμώτο
![]()
![]()
![]()
![]()