TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
εσυ τι κανεις παλι εδωαμέσως εσύ μήν δείς κολαραα έτσι![]()
![]()
![]()

εσυ τι κανεις παλι εδωαμέσως εσύ μήν δείς κολαραα έτσι![]()
![]()
![]()

είχα κ δουλειά φίλεεσυ τι κανεις παλι εδω![]()
εχασες τελευταιος παλι και καταιδρωμενος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ρε σου εχω πη αυτα μην τα λες δημοσια δεν σε πιστευη κανεις ;)είχα κ δουλειά φίλε![]()
![]()
![]()

Καλησπέρα ματιά μουκαλησπερα τζενη !!!
ρε είπαμε είμαι παππούς αλλά αν σηκωθεί ο γρύλος μ δεν πέφτει μετά με τπτρε σου εχω πη αυτα μην τα λες δημοσια δεν σε πιστευη κανεις ;)![]()
θελεις να γελανε μαζι σου ολοι γραφωντας οτι μαμας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Παππού και πουείχα κ δουλειά φίλε![]()
![]()
![]()
μαζί μου δεν ήσουν θα σε μαλώσω....εσένα σε φοβάμαι μωρό μόλις βλέπω αυτή την κολάρα ανεβαίνει η πίεση μ κ ξέρειςΠαππού και που
![]()
μαζί μου δεν ήσουν θα σε μαλώσω....

γεια σ τρελό αγόρι θέλω βοήθεια εδώ με τήν λατινα είσαι μέσα να βάλεις ένα χεράκιγερο σοχο

ακριβώς φένεται πρέπει να γίνει τέστ να δούμε θα περάσει με επιτυχία τής εξετάσεις η θα κοπή στα γραπτάειμαι μεσα φαινεται δυνατο μωρο γερο η τζενη

Για αυτό λοιπόν επειδή έχω και εγώ την ίδια απορία σε προκαλώ να έρθεις κοντά για να το ζήσουμε μαζί τι λες παππούλη μου???????ακριβώς φένεται πρέπει να γίνει τέστ να δούμε θα περάσει με επιτυχία τής εξετάσεις η θα κοπή στα γραπτά![]()
![]()
![]()
![]()
σίγουρα να να τέλος του μήνα θα πάρω την σύνταξη κ πιστεύω να μ μείνει κάτι κ τότε θα δούμε μωροΓια αυτό λοιπόν επειδή έχω και εγώ την ίδια απορία σε προκαλώ να έρθεις κοντά για να το ζήσουμε μαζί τι λες παππούλη μου???????

πάμε μαζί Γιώργο εεε... Καλό βράδυ κ απο μένα.. Στήν παρέα..καλο βραδυ θα ηθελές τζενη μια ζεστασια
ναι γερο σοχο
έχει ανοιχτά μέτωπα κ αλλού μαν..Γιωργη ασε την κολαρα της τζενης
Σε ψαχνουν σε 2 νηματα