Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
απαπα εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα απαπα φιλάκια καλό βράδυ σε όλους.Καλησπέρα στο κορίτσι που χάθηκες εσύ μωρό εεε![]()
![]()
![]()
![]()
απαπα εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα απαπα φιλάκια καλό βράδυ σε όλους.Καλησπέρα στο κορίτσι που χάθηκες εσύ μωρό εεε![]()
![]()
![]()
![]()
τι πάς για ύπνο απο τώρα κρίμα..απαπα εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα απαπα φιλάκια καλό βράδυ σε όλους.
Τα καλά παιδιά πάνε νωρίς για νάνι....τι πάς για ύπνο απο τώρα κρίμα..
Τα καλά παιδιά πάνε νωρίς για νάνι....
εκπληκτικό θέαμαΚαλημέρα Καλημέρα το σεισμό χθές ταρακούνησε το κρεβάτι μου και ξύπνησα έτσι![]()
![]()
![]()
Καλημέρα γλυκούλι έκανα κουσούρια και λέω μετά δεν κοιμάσαι που δεν κοιμάσαι δεν μπαίνεις μες στο σάιτ χαχαχαχ.Μη παίρνεις κι όρκο, ακόμα μέσα είσαι ;) (όπως κι εγώ άλλωστε)
τι είναι το κουσούρια νέα στάση στο σεξ δεν τήν ξέρω χα χα καλημέραΚαλημέρα γλυκούλι έκανα κουσούρια και λέω μετά δεν κοιμάσαι που δεν κοιμάσαι δεν μπαίνεις μες στο σάιτ χαχαχαχ.
ναι νεα σταση του μετρο ειναιτι είναι το κουσούρια νέα στάση στο σεξ δεν τήν ξέρω χα χα καλημέρα

κουζουρια ήθελα να πω.τι είναι το κουσούρια νέα στάση στο σεξ δεν τήν ξέρω χα χα καλημέρα
μήπως χουζουρα εεε μωρο μαλλονκουζουρια ήθελα να πω.
και το κουσουρια υπαρχει ;) σημαινη ελλατωμακουζουρια ήθελα να πω.

ναι να χουζουρεψη μαζι σου η κοπελα :- μια και δενμήπως χουζουρα εεε μωρο μαλλον
λογω ηλικιας
μουσταλευρια

ουτε εσενα σε βλεπω καλα καποιος θα βρεθει να παιξετεΚαλημέρα τι να πω και σήμερα πολύ πολύ αέρα,βροχή και κτλ αστα να πάνε δεν μας βλέπω καθόλου καλά σήμερα.
μπα είμαι γέρος εγώ φοβάμαι αυτό φένεται δυνατό εργαλείο φίλε φοβάμαι μην μέ αφήσει στο κρεβάτι ρε χα χαναι να χουζουρεψη μαζι σου η κοπελα :- μια και δενλογω ηλικιας
μουσταλευρια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το εργαλειο αυτο μια χαρα ειναιμπα είμαι γέρος εγώ φοβάμαι αυτό φένεται δυνατό εργαλείο φίλε φοβάμαι μην μέ αφήσει στο κρεβάτι ρε χα χα
το δικο σου θελει γενικη επισκευη και πεταμα

χα χα χατο εργαλειο αυτο μια χαρα ειναι![]()
το δικο σου θελει γενικη επισκευη και πεταμα
![]()
![]()
![]()
![]()
δες τα πμ σου ;)![]()