panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.562
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα υπέροχη!Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Από σήμερα ενεργή στην Αθήνα.
Καλημέρα υπέροχη!Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Από σήμερα ενεργή στην Αθήνα.
Καλημέρα καλή εβδομάδα και σε σένα μωρόΚαλημέρα και καλή εβδομάδα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Από σήμερα ενεργή στην Αθήνα.
Και απονήρευτα; Δύσκολο.Όνειρα γλυκά.
Καλη βδομαδα κοπελιαΚαλημέρα και καλή εβδομάδα αγάπες μου.
Καλή εβδομάδα μωρόΚαλημέρα και καλή εβδομάδα αγάπες μου.
Πατσας νυχτος...Καληνύχτα σε όλους.
Εχω την αποψη πως παραπαχυνες..οταν ησουν εδω εκανες διαιτα......σταματησες τη διαιτα τζενη??Καληνύχτα σε όλους.
Δεν μιλαμε ετσι ρε τσιφτη. Και να μην σου αρεσει καποια μερες λιγο Κυριος να σαι.. Καλες γιορτες μερες που ναιΕχω την αποψη πως παραπαχυνες..οταν ησουν εδω εκανες διαιτα......σταματησες τη διαιτα τζενη??
Πατσας νυχτος...
Εσενα ρε φιλε τι σε κοφτει??γκομενα την εχεις και στην εθηξα??η λεω κατι ψεμματα??Δεν μιλαμε ετσι ρε τσιφτη. Και να μην σου αρεσει καποια μερες λιγο Κυριος να σαι.. Καλες γιορτες μερες που ναι
Καλες γιορτεςΕσενα ρε φιλε τι σε κοφτει??γκομενα την εχεις και στην εθηξα??η λεω κατι ψεμματα??
Καλες γιορτεςΕσενα ρε φιλε τι σε κοφτει??γκομενα την εχεις και στην εθηξα??η λεω κατι ψεμματα??
Δηλαδη πρεπει να με κοφτει για να σαι ανθρωπος ξερω γω;Εσενα ρε φιλε τι σε κοφτει??γκομενα την εχεις και στην εθηξα??η λεω κατι ψεμματα??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλες γιορτες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλες γιορτες
Καλά Χριστούγεννα ΤζένηΗ γεννηση του Θεανθρώπου να σας φέρει υγεία ευημερία και πρόοδο, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2023.
Τα φετινά Χριστούγεννα να φέρει υγεία πάνω από όλα αγάπη και ευτυχία.Καλά Χριστούγεννα Τζένη
Υγεία και ευτυχίαΤα φετινά Χριστούγεννα να φέρει υγεία πάνω από όλα αγάπη και ευτυχία.
Το παρατραβας φιλε..το παρατραβαεΔηλαδη πρεπει να με κοφτει για να σαι ανθρωπος ξερω γω;
Επιλογη του καθενος να ειναι οτι θελει να ναι αλλα ξερω γω λιγο τακτ
Στη τελικη τα κοριτσια προσφερουν υπηρεσια δεν σου αρεσει καποια προχωρας. Κανε εικονα τωρα να μας ζητανε φωτο πριν κανουν ραντεβου κ μας ε;