Chal1996
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.121
- Πόντοι
- 441
Έτσι να είσαι στημένη να τραβας σελφι κι εγώ να στον καρφώνω από πίσω...Πάρε αυτές εδώ μέχρι να έρθω.
Αυτό να μου πει την Παρασκευή και τέλος άλλο τίποτα δεν θέλω.Το λέει και ο άρχοντας
Εντάξει λίγο παλιό αλλά οκ ακούγεται...Αυτό να μου πει την Παρασκευή και τέλος άλλο τίποτα δεν θέλω.
Καλησπέρα ματιά μου, κοίταξε καλά είναι και τα καινούρια τραγούδια αλλά σαν τα παλιά δεν υπάρχει. Τι εννοώ; αναφέρομαι για τους ποίους νέους τραγουδιστές, ουδεμία σχέση με τα παλιά λαϊκά τραγούδια. Άποψη μου για τα δικά μου γούστα και δεδομένα.Εντάξει λίγο παλιό αλλά οκ ακούγεται...
Σωστή σε όλα!!!Καλησπέρα ματιά μου, κοίταξε καλά είναι και τα καινούρια τραγούδια αλλά σαν τα παλιά δεν υπάρχει. Τι εννοώ; αναφέρομαι για τους ποίους νέους τραγουδιστές, ουδεμία σχέση με τα παλιά λαϊκά τραγούδια. Άποψη μου για τα δικά μου γούστα και δεδομένα.
κανεις ακομη τριο με την αλλη κοπελα?Καλησπέρα ματιά μου, κοίταξε καλά είναι και τα καινούρια τραγούδια αλλά σαν τα παλιά δεν υπάρχει. Τι εννοώ; αναφέρομαι για τους ποίους νέους τραγουδιστές, ουδεμία σχέση με τα παλιά λαϊκά τραγούδια. Άποψη μου για τα δικά μου γούστα και δεδομένα.
Λιγο εκτος θεματοςΠαιδιά κανα κορίτσι από Ζάκυνθο γνωρίζουμε?
πότε με το καλό...???Λαθος..ηταν κυρια μεχρι τωρα η τζενη.. απο οτι ακουσα ξαναρχιζει τη δουλεια..
Από πότε ξέρουμε;Λαθος..ηταν κυρια μεχρι τωρα η τζενη.. απο οτι ακουσα ξαναρχιζει τη δουλεια..