TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
μην το βαλεις πηδα την ετσι χωριςεμεις τι φταιμε να μην μπορουμε να βαλουμε παντελονι?![]()
![]()
η τζενη δεν νομιζω να εχει προβλημα ε καυλα ;) μην το βαλεις πηδα την ετσι χωριςεμεις τι φταιμε να μην μπορουμε να βαλουμε παντελονι?![]()
![]()
η τζενη δεν νομιζω να εχει προβλημα ε καυλα ;) Αγάπη μου είναι σιλικόνη.Απορία, γιατί ακόμα δεν έχουμε βρεθεί: είναι έτσι στητό γιατί είναι πειραγμένο ή από φυσικού του;
Εμένα αγάπη μου ο γιατρός μου έχει πει μόνο λύσεις να βρω, οπότε τα προβλήματα αλλού μακριά από μένα χαχαχαχα.μην το βαλεις πηδα την ετσι χωρις![]()
η τζενη δεν νομιζω να εχει προβλημα ε καυλα ;)
![]()
![]()
Μωρό αυτή είναι δικιά μου δεν είναι σιλικόνη, αυτή ήταν η προίκα που μου άφησε η μανα μου με την προϋπόθεση να ξέρω να την χρησιμοποιώ. Χαχαχαχη κωλαρα σου τζενη με εφτιαξε
Μωρό το ξέρω.το θεμα ειναι τζενη να νιωθεις καλα εσυ με την εμφανιση σου κουκλα εισαι και δεν ειναι τοσο σημαντικο το βυζι
Πώς με βλέπεις λες να κολλάει πουθενά το μωρό???????
wow... what an assΣεισμός σεισμός χαχαχχα.
τυχερός ο φωτογράφος έτσι αχ αχο φωτογραφος ο κωλοφαρδος φταιη![]()
![]()
που σε βγαζει ποζες συνεχως
![]()
![]()
![]()
ωραία προίκα σ άφησε η μαμά σ μωρό μ μπράβο στήν μαμά λατιναΜωρό αυτή είναι δικιά μου δεν είναι σιλικόνη, αυτή ήταν η προίκα που μου άφησε η μανα μου με την προϋπόθεση να ξέρω να την χρησιμοποιώ. Χαχαχαχ

εσυ δεν κανεις για αυτη την δουλεια γερος ανθρωποςτυχερός ο φωτογράφος έτσι αχ αχ
θα τρεμουν τα χερια σου να μην πω ολοκληρος

εσένα σ είπα μόλις πάρω το ΕΚΑΣ θα δείς πώς θα καρφώσω λατινα σάν τον γέρο Τζόρντανεσυ δεν κανεις για αυτη την δουλεια γερος ανθρωποςθα τρεμουν τα χερια σου να μην πω ολοκληρος
![]()
![]()
![]()
![]()

με τι θα την καρφωσειςεσένα σ είπα μόλις πάρω το ΕΚΑΣ θα δείς πώς θα καρφώσω λατινα σάν τον γέρο Τζόρνταν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

μήν φοβάσαι αγόρι αντέχει ακόμα το γέρικο καβλί μ θα τήν κάνω την λατινα να ακούει Σόχο κ να τρέχειγερο μην παθεις τιποτα και σε τρεχουμε

μμμμμμ καβλί ιδέα λές να πάρω ένα μαζί μ χι χιμε τι θα την καρφωσεις![]()
με αυτο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μια και το τρυπάνι σου δεν δουλεύει Πάρτομμμμμμ καβλί ιδέα λές να πάρω ένα μαζί μ χι χι