koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.169
- Πόντοι
- 2.846
Γεια σου Τζεναρα *****αρα. ανεβαινεις συχνα στη θεσσαλονικη βλεπω.....Καλημέρα γκαβλακια μου.![]()
![]()
Γεια σου Τζεναρα *****αρα. ανεβαινεις συχνα στη θεσσαλονικη βλεπω.....Καλημέρα γκαβλακια μου.![]()
![]()
σε λιγο θα αρχισει να παραγγελνει τα παντα μπουγατσαΓεια σου Τζεναρα *****αρα. ανεβαινεις συχνα στη θεσσαλονικη βλεπω.....

μήπως σε μπέρδεψε αυτή η φώτο...?Ρε σεις, αυτή η κοπέλα σίγουρα δεν είναι τρανς; πολύ άγριο πρόσωπο; Επίσης ξέρει κανείς αν της αρέσουν οι μπατσες (πάντα με αγάπη) ;
Ρε σεις, αυτή η κοπέλα σίγουρα δεν είναι τρανς; πολύ άγριο πρόσωπο; Επίσης ξέρει κανείς αν της αρέσουν οι μπατσες (πάντα με αγάπη) ;
Ρε σεις, αυτή η κοπέλα σίγουρα δεν είναι τρανς; πολύ άγριο πρόσωπο; Επίσης ξέρει κανείς αν της αρέσουν οι μπατσες (πάντα με αγάπη) ;
παιχτη θα πεις και αλλες παπατζες :thubsdown: ελεος πια ...............
χερι οκΚαλησπέρα το πρώτο σχόλιο το προσπερνάμε και πάμε στο άλλο,μπατσες; να δώσω Ναι! Να φάω δεν γεννήθηκε ακόμα ο άντρας που θα βάλει χέρι πάνω μου. Πάντα με αγάπη !!!!!

παντως πολυ ευχαριστως να το εξυπηρετησουμε το παληκαρι με κανα βιλοΕίδες Τασούλη μου χαχαχαχα ήθελες να ξέρεις για τα περί αυταρχικά και νατα τώρα.

σού μύρισε κάτι??παντως πολυ ευχαριστως να το εξυπηρετησουμε το παληκαρι με κανα βιλο![]()
![]()
Γεια σου Τζεναρα *****αρα. ανεβαινεις συχνα στη θεσσαλονικη βλεπω.....
κατι εντοπισε το ρανταρ ;) αλλα ακομη ειναι μολις στο ενα μυνημασού μύρισε κάτι??

μήπως σε μπέρδεψε αυτή η φώτο...?
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=269952.0;attach=1252875;image[/img[/URL]]
[/quote]
Καλησπέρα συγγνώμη αλλά όποιος δεν μπορεί να ξεχωρίζει μια πουτσα από ένα στραπον έχει μεγάλο πρόβλημα στην όραση του.
ρε είσαι τρελός ρε;;;;
Τί τραβέλι λες ρε φίλε;;
Η Τζενάρα είναι 1000000% γυναίκα... τί γυναίκα καύλα σκέτη!!!!
κι εσύ μας λες για τραβεστί και άλλες πίπες περί προσώπου....
κλείσε ένα ραντεβουδάκι μαζί της να δεις και από κοντά πόσο τραβέλι είναι....
Θα θέλανε τα τραβέλια να βγάζουν την καύλα που βγάζει η Τζένη!!!!!
Τζενάκι μην ακούς κανέναν!!
Συνέχισε να μας καυλώνεις εμάς όπως ξέρεις μόνο εσύ!!
Φιλιά πολλά!!!!
τι εννοαςΚαλησπέρα συγγνώμη αλλά όποιος δεν μπορεί να ξεχωρίζει μια πουτσα από ένα στραπον έχει μεγάλο πρόβλημα στην όραση του.
με την βουρτσα

χερι οκαλλα κατι αλλο
ας πουμε μια τουλουμπα
![]()
![]()
παντως πολυ ευχαριστως να το εξυπηρετησουμε το παληκαρι με κανα βιλο![]()
![]()
σού μύρισε κάτι??
κατι εντοπισε το ρανταρ ;) αλλα ακομη ειναι μολις στο ενα μυνημα![]()
εσυ καλου κακού ετοιμασου αυριο να ριξουμε παραγαδι
![]()
![]()
τι εννοαςοτι μπερδεψε την
με την βουρτσα
![]()
![]()
ναιΚαλησπέρα συγγνώμη αλλά όποιος δεν μπορεί να ξεχωρίζει μια πουτσα από ένα στραπον έχει μεγάλο quote author=τζενη notid=135894 link=topic=269952.msg9592636#msg9592636 date=1593794403]
Α ωραία θα περάσουμε το Σαββατοκύριακο χαχαχαχα.
ειμαστε μια χαρουμενη παρεα