Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.890
- Πόντοι
- 3.506
Τζένη να μου επιτρέψεις να σου προτείνω μια ταινία..και όχι μόνο σε εσένα!Καλημέρα Τασούλη μου καλή εβδομάδα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Τζένη να μου επιτρέψεις να σου προτείνω μια ταινία..και όχι μόνο σε εσένα!Καλημέρα Τασούλη μου καλή εβδομάδα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

επισηςΚαλημέρα Τασούλη μου καλή εβδομάδα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και παρε κανα τηλεφωνο τον δημαρχο να στειλει να μαζεψουν τα σκουπιδια ;)
[/move]Τζένη να μου επιτρέψεις να σου προτείνω μια ταινία..και όχι μόνο σε εσένα!![]()
![]()
καλημερα κουκλα μου!
επισηςκαι παρε κανα τηλεφωνο τον δημαρχο να στειλει να μαζεψουν τα σκουπιδια ;)
[move]βάλτε λίγο λάδι ρε παιδιά αμάν!!!!!!![]()
[/move]
εισαι σιγουρηΤασούλη τώρα μπερδεύτηκα, δεν ξέρω εδώ με τις εκλογές αν έχουν αλλάξει δήμαρχο. Παντός πρωί πρωί που βγήκα ήταν όλα πεντακάθαρα να ξέρεις.

Μπα.Παντα σκουπίδια υπάρχουν.Το θέμα είναι φαίνονται η όχι.Θελει πολυ ψάξιμο να ανακαλύψεις τα σκουπίδια που μοιάζουν με λουλούδια!Τασούλη τώρα μπερδεύτηκα, δεν ξέρω εδώ με τις εκλογές αν έχουν αλλάξει δήμαρχο. Παντός πρωί πρωί που βγήκα ήταν όλα πεντακάθαρα να ξέρεις.

Τζενάκι είσαι μεγάλη καύλα!!!!Κάτι χρωστούσα σήμερα.
Τζενάκι είσαι μεγάλη καύλα!!!!
εισαι σιγουρηγιατι εγω βλεπω ακαθαρσίες παντου :- πολλα φιλια καλα να περνας και εσυ ;) αλλα και οι υπολοιποι
![]()
![]()
![]()
αυτο χρυσο θελω να το γλειψω!!!Καλησπέρα μωρό.
Μπα.Παντα σκουπίδια υπάρχουν.Το θέμα είναι φαίνονται η όχι.Θελει πολυ ψάξιμο να ανακαλύψεις τα σκουπίδια που μοιάζουν με λουλούδια!
![]()
αυτο χρυσο θελω να το γλειψω!!!
ναι μωρο το κτλ...εχεις κιαλλου?Μωράκι σκουλαρίκι είναι.
ναι μωρο το κτλ...εχεις κιαλλου?
μεχρι ποτε θα εισαι εδω?Χαχαχα Όχι εκεί δεν έβαλα γιατί με τόση λύσσα θα μου το βγάλουν Χαχαχ και θα μείνει μετά τρύπιο.